Aamupuolhen, tai saatto olla jo päivää, ko menin ulos tuon kartanolla olevan lumen kimphun. Sielä oli taas tämä "mahtisuvun"(hih) jäläkeläinen pyöräkuormaajan kans riehunnu kartanolla. Minä käsitin, että se Lapecolle puhistaa tuon tien tuosa jätepönttöin lähellä, mutta sielä oli taas keskellä tietä iso valli ja jäisiä kameja  sielä sun täälä. Palion parempaa jäläkiä tulis, ko ottais sen raktorin ja linkuais.  Se kumminki sen kans aina tuon homman jälistä käy hautuumaan tietä linkuamasa. Pitää vissin leikkiä kovasti sen ison konhen kans.

Ilimaki lämpeni sen verran, ettei tullu sitte laitettua tuonne talon päähän, ko kapia poloku.Kai ne siittä kömpii sinne lämpökeskukshen.

Joo.

kloku.jpg

Tuota itämaan ihimettä sai taas houkutella, että sais kellon oikiihan aikhan.

kloku1.jpg

Seku oli koko ajan tuosa Kissankelloajasa. Piti ottaa koko ohojelma kännykän kautta pois ja uusiks latailla sishän. Sitte meni joku aika ja , kas ko löyty oikia aika. No niin ja sitte sapuskalle.

kanaa.jpg

Löyty tuolta pakastimesta "ikivanhaa" tipua. Kärvensin sitä jonku verran ihan grillaten.Curryä päälle ja pottuin kans sitte söin. Joirenki mukhan olis vissin pitänny olla riisiä. Vaan eipä ollu.

Sitte on tullu taas joku klapi poltettua takasa ja pari melekhet märkää löyty kuistilta. Ne meni kyllä hyvhän tarkotukshen.♣♣♣♣

Joo öitä sitte vain.