Se oli taas se yks kauppareissu. Asiaaki oli monhen paikhan.Osa hoitu ihan hyvin ja osa ei sitte ihan menny putkhen. Tuttuja näky ja kuuluki ja soittelin sielä kaupan eesä vielä velielle Ruotshin joulusemman puhelun.Kyllä sielä oli porukkaa liikhellä. Tuttuja ja varsinki tuntemattomia. Tuli vielä viestiki joskus, että olis kylätalolla pieni pussi orottelemasa meitä.Tulomatkalla pysähyimmä taas Sonkasa kassomasa ja jotaki pientä löyty.

Sillä aikaa täälä..

lent%C3%A4v%C3%A4%20matto2.jpg

H.A.Rakkaki oli kyläilly täälä.Laski tietysti, että on turvallista tulla, ko olhan pois.Tulimma Sonkasta ja menimmä Tuomilehthon ensiks. Sielä ostokset sishän ja sitte matka jatku...

lent%C3%A4v%C3%A4%20matto1.jpg

..ihan tänne. Ostokset kannethin sishän.Sen jäläkhen tietysti kassohan, että mitä sielä Kyläyhistyksen kassisa on?(hups)

lent%C3%A4v%C3%A4%20matto3.jpg

Niin, että tuommosta tavaraa.Kyllähän nuilla jo alakhun pääsee. On siinä syömistä , juomista ja naposteltavaaki. Ihan sekametelisoppa-ainheitaki. Sitte katothan muita kuvia. Piti kuulemma vähän tuota lentävää mattua yrittää pakkasjakson jälistä käynnistellä.

lent%C3%A4v%C3%A4%20matto.jpg

Ei se hurahtannu käynthin, vaikka jonku aikaa hypin päällä. Jätin sen sitte ulos oleintuhan ja lähin sisälle.Joskus myöhemmin sitte hain sen sisälle, ko ei kerta käynnistynny ja pistin sen tuohon lattialle.Olokhon siinä ny sitte. Takhan vielä tulet ja siinä se ilta taas menee. Ensiks raveja ja sitte vähän aikaa vilikasen naapurimaan kiekkoilua.Nuin ikhän.