Kuulemma eilen piti olla korkeinthan parin tunnin sähkökatkos jonku koriauksen takia. Meni kyllä aamulla sähköt pois. Ei tullu vielä sillon päivällä takasin, ko olin jo menosa toishin maisemhin.

Sitte, ko olin jo muuhalla, ni oli saattannu palata sähköt.Eipä sitä naapuripitäjhin asti tuota nää.

Oli ihan oikhen enemmänki matkustajia siinä koulubussisa.Het 6!

Sana on alakannu kiertähän.Muoniosa yks "päkitsi" Seolta ja sitte istuskelehan naapurin kans sveitsiläishen.Sielä meni jonku aikaa ja naapuri lähti sitte jo omille asioilhen ja minä jäin sinne vielä orottelehan.

Huomasin jo aikasemmin, että S-marketista oli se Postin lootahässäkkä häipynny siittä eteisestä.Ei sitä kyllä ollu K-marketisaka. Mihinkäs se on viety? Vai eikö ollu tarperks käyttäjiä sillä pakettiautomaatilla?

No eipä oo tullu käytettyä. K-marketisa ostin pari purkkia koivun mahalaa.Seki oli Saksasta asti tuotu.Eikö täsä maasa osata ite mitään tehä?

Sielä sitte naapuri oli jo hyllyin välisä haeskelemasa tavaroita.Kassalla sitte omia maksellesa huomasin, että oliki Plussa-tilillä vähän kolikoita ja sain osan maksettua niillä.Sittepä Seolle istuskelehan ja orottahan autua.Kyllähän se sieltä taas tuli ja tavan mukhan niitä itämaisia turisteja oli taas riittävästi kyyrisä. Sitte, ko tänne pääsi , ni huomas jo kaukaa, että oli sähköt palanhet.Naapurilla loisti valot, vaikkei ne ollu ees kotona. Semmosta.

IMG_0007.jpg

Kaffilla joskus josaki vuonna sillon.

tele2.jpg

tele1.jpg

tele.jpg

Ne lumityökuvat oli sillä kans otettu. Että tämmönen tapaus.