Se oli sitte se päivä, ko menimmä taas eteläishen naapurhin, enkä tarkota Eestiä.

Sielä mennesä yks auto ajeli eesä ja se ei tienny, että ajaisko satasta, vai kaheksaakymppiä. Kummallista soutamista. Sitte vielä Muoniosa se näytti vilikkua vasemmalle ja kääntyki sitte oikialle. Tuli kyllä myöhemmin vasthan ja olevinhan tunnistethin henkilö.

Minä menin heti Seolle ja naapuri taas ensiks muuhalle. Seolla oli sitte heti paketin haku ja seki sisällä oleva on jo testattu. Sitte käppäilin ulos ja naapuriki tuli ja ilimotti, ettei menny ko "Strömsösä". Sitte jatkomma matkaa. S-marketille ja naapuri taas omille asioille.Vähän ajan päästä taas "rehevathin". Sitte matka jatku rautakauphan. Sielä oli mulle tullu ihan Kauhajoelta asti mikä lie pensasleikkurit. Hih! Niin ja sieltä jäi käthen vielä kottikärryn pyörä. Ihan semmonen johon ei tarvisse ilimaa pumpata.

Sitte oliki aika hakia apteekista vähän troppia.Naapurilla oli asiaa siihen lähelle. Ei Alkhon, ko siihen toiselle puolelle.Sitte taisiki olla aika lähtiä tännepäin. Sonkasa pysähys, ko oli putiikki auki ja sielä oliki sitte ilimaset kaffit. Hinta kyllä on sitte noussu viime kesästä. Meinaan sitte, ko pitää maksaa. En tarkottannu sitä, ettois meille ennen maksettu juomisesta.

Viethin vähän vielä yhensortin multaa tuonne vähän matkan päähän. Sitte täälä testasin nuo leikkurit ja ihan hyviltä tuntuvat.Naapuri oliki sitte josaki vaiheesa kerinny Järämänpalon laavulle ja sieltä tuli viesti, että joku on konhen kans touhannu tiellä.Tulet kuulemma sielä oli, ja sano, että ota makkarat mukhan ja sinne. No, sinne sitte.

sinivalkoinen.jpg

Taivas on sininen ja valakonen ja ...no ei senthän.

sinivalkoinen1.jpg

On sielä kuiten piliviä.

sinivalkoinen2.jpg

Siihen oli tuotu hiekkaa ja ne vanhat puut , jokka oli istumista varten oli saannu kyytiä. Ne oli piliputtu polttopuiks.Kävi sielä yks sakemannien auto taas . Joku pariskunta kävi rannalla ja nainen tais jonku kuvanki ottaa. Oli muuten se tie aika surkia ajaa pyörällä, ko uppos rengas siihen epämääräshen hiekan ja mulla sekasothun.Tais itte oli isoja kivenmollikoita tiellä. En tunnistannu sitä kuormaajan kuskia joka ajeli vasthan.Kai sen joku oli tilannu sinne.

Sitte taas tänne.

keltaista.jpg

Piti sitte vähän keltastaki saara sivulle.

talo1.jpg

Ei oo vieläkä tuo kaire sortunnu.Tuo oikianpuolheinen oviki oli auki yhtenä päivänä.Naapuri sen huomas. Joku aikasemmin sano, ettei siittä kukaan kulie. Nyt ois voinnu kulukia.Olikohan joku tarkotuksella sen jättäny auki?

 Naapurin apuna sitte vielä tuosa postilootan lähellä. Nyt on koriaa.Joskus josaki voi kuvaki näkyä. Ei mulla ny muuta tällä kertaa.