...kotosallaki.

Tuli sitte mentyä aamupuolhen sinne labran tätejä kassohan.Minulla oli varattau aika, mutten kyllä sillon päässy sisälle. Sielä oli väkiä, ko Talikkalan markkinoilla. joku nainen kulietteli suurta naisporukkaa eestakasin pitkin "Hyvinvointikeskusta". Niin se kuulemma on nykysin.Labraki oli viimen päässy sinne uuthen paikhan. Toisena sitte pääsin sinne kokheishin.Nyt vain kolome putelia otethin.Eukko oli jo meinannu alkaa soittelehan, etteikö aika piräkkä mikä on tilattu.Kyllä sielä joku vanhempi nainen yritti etuilla, mutta se labran muija sano, että ottaa sen sitte sisälle, ko kerkiää. Kas, ko joillaki(khöm) oli aika varattuna.Viimen sieltä sitte pääsin pois. Swiss Cafelle ensiks, että joku pääsi veshan ja sitte tankille ja S-markethin. Sen jälistä K-marketille ja sieltä sitte eukon asioille apteekhin. Samoja autoja sinnekki tuli mitä oli aikasemmin kaupoilla.Sitte tais olla asiat käyty läpi. Mitä ny pari asiaa jäi ostamatta. Ens kerralla sitte. Ei tierä, että tuleeko sitä reissua ens viikolla puukotettavaks, vai lähenkö vain seuramieheks.Saa ny nähä.

Oli sielä K-marketin eesä kans taas naamioitu auto.

IMG_20200123_105111.jpg

Saksalainen näky olevan. Siinäpä se ilta taas meni ja ois ollu ravejaki, mutta en ny seurannu. Illalla yritin seurata tuota rallia, mutta laskin, että kaheksan kertaa ainaki Elisan lähetyksesä TV2 meni mykäks, eli lähetyksesä kuva pysähty. Ei vain muilla kanavilla. Sekös ihimetyttää.Sitte Eurosportilta Snookeria 10 minuuttia, muttei oo meikäläisen laji.Pistin toosan kiinni.

Luntaki sateli taas illalla.Onneks ei nuin sakiasti sillon,o olthin kauppareissulla.

Ei mulla muuta.

Jaa olipas.

talli.jpg

Naapurisa oleva autotalli on vähän heikommasti puhistettu, koskapa on sortunnu.Kumma, ko sen katto on pyöriämpi, ko meillä, mutta eipä ketään oo asia kiinnostannu. No, eipä kuulu meillekkä.

Niin, että öitä ny sitte.