Se oli semmosta, että aattelin, ko ei luntaka pahemmin enää sarellu, ni käyn mökillä vilikasemasa paikkoja. Lähin sitte töyttäähän.

IMG_0153.jpg

Näin niitä uusia merkkejä sitte laitethin molemmin puolin tietä.Tuosa kaheksankympin puolella on käännettävä kilipi.Sielä on satanen sisällä.Toisella puolella on 60.Eikö ethenpäin.Parinsaran metrin pääsä on kans molemmin puolin tietä merkit ja niisä 80 kilivet nuille, jokka tulee etelästä.

IMG_0154.jpg

Väystäjän puut kuivaa pystösä.

IMG_0155.jpg

Ei ollu ees erelliskertaset jälet ihan peittynhet. Kasselin, että kuka juutas on täälä ajellu maastopyörällä? Ko pääsin mökille asti, ni huomasin, että ite viime reissulla kottikärryillä ne jälet tekasin. Sitte lunta astiihan ja sisälle.

IMG_0156.jpg

Tulta kamiinhan ja vesi lämpenehän.Hyvin se taas siittä alako lämpenehän ja kupillisen teetä join sitte ja kävin hyyskän päältä sen yhen oksan katkomasa pois, ettei talavella raavi kattua. Katkoin sen palasiks ja pistin polttopuukashan kuivahan. Sitte taas kohti muita maisemia.

IMG_0157.jpg

Se on hyvä kävellä omia jäläkiä, ni ei " eksy".

IMG_0158.jpg

Vilikasu taate.Ei näy ketään.

Sitte tuli takaa auto ja eestä kans.Menin ihan varuilta aivan reunhan kävelehän, mutta silti se eestä tuleva hiliensi ihan kävelyvauhille ja orotteli, että se toinen tulee minun ohi.

Ratin takana istu tummanpuhuva musthan nahkhan "pukeutunnu" kultasankashin silimälashein sonnustautunnu mieshenkilö. Nuin niinkö äkkivilikasulla katottuna.Viikinkimaan rekkarit  autosa.Tumma  Audi.Ei kovin köyhän näkönen kulukija.Vaikutti ihan herrasmieheltä.

Sittepä on tullukki Porin raveja seurattua. Ei erikoista, mitä ny yks tamma sai tienattua uralhan yli 800000 eurua rahaa.Oli viiminen suurkilipailu sille hevoselle..

Son kuulkaa sillaa, että nyt pistin sitte oikhen patterit päälle ens kertaa tänä syksynä.Pitäsköhän vielä takkaa vähän lämmitellä ?

Tänä päivänä on kaks adapteria sanonnu yhteistyön irti.Molemmat oli Micro SD-kortin adaptereita.Ne kytkimet oli ihan löysiä ja aina, ko pisti kortin kamerhan, ni huusi vain, että kortti oli lukittu.Viimen sitte hermostuin ja kaivoin jostaki vanhasta kameralaukusta, kuinka ollakhan pari vastaavaa ja toinen niistäki oli semmonen paska. No, toinen oli toimiva.Semmosta.

 

yksi%20ainoa.jpg

Täälähän oli sillä aikaa tapahtunnu muutoksia.

yksi%20ainoa1.jpg

Ihan selevästi täsä talosa asuu nainen.

yksi%20ikkuna.jpg

Kyllä sen sisäpuoleltaki näkee.