On sitä ollu taas lumihommiaki.Tuosa tien varrella ja sitte vähän lykkäsin tuola Tuomilehosaki. Olin tuosa tien varrella hommisa, ko meni etelhän päin pari "litilatia "rekalla" ja ne molemmat moriensti. Pitääkö olla huolishan, vai eikä ne oo ennen nähänny ketään täälä hommisa?

Sitte toishen paikhan. Sielä oli heti ajohommia, ko kaks linttakoipia oli kartanolla. Joko ne on taas sielä? No. Miten se menikä, että "syömäporon saapi aina ottaa" Hih! Kohta jos tuota menua jatkuu, ni mistä tietää. Harvempi "paimen" sitä omaa linttakoipia kuulemma syö.

On sitte anopin kans kahaviteltu ja muuta semmosta.Tuli sinne yks "bambiki" käymhän kartanolla.Nuori näky olevan.Sitte tänne takasin.Niin joo. Jätethin "Voorti" yökylhän, ko aamulla on taas meno Muoniihon, ni ei anopin tarvisse mennä aikasin ulos sen takia, että lämmittäis Kian. Meillä on aamulla kuitenki aikaa nousta ja pistää lämmitykshen ja sitte lämpimällä piilillä mennä anoppi hakehan.Sillä kuiten menhän taas reishun.

Nyt oon justhinsa syönny tämmöstä ruokaa.

ahventa.jpg

Ihan ahventa fileenä.Eukko paisteli "hiliasella tulella" puuhellalla.Kyllä se vain maistu.

Metsurikki on heränny messästä. Joku aika sitte ilimesty auto taas naapurhin. Eilen olis pitänny kuulemma tulla, mutta oliko pakkanen sotkinnu asioita.

Siinäpä ne tais olla ne tärkeimmät.