Käväsin päivällä kävelyllä Tuomilehosa. Tuosa sillanpielesä tuli yks nainen vasthan ja noitu, ko pitää kävellä pitkin tietä, ko pyörätie on jätetty herran halthun.Tämä "milioonilla" rakennettu pyörätie.Oli siinä Oskarintielle asti enemmän tallottu,mutta sitte kävelijät oli häipässy johonki.

Ymmärrän kyllä. Itekki sitte mennesä siinä Valton kohalla otin kännykän ja annoin palautetta sinne misä näitä asioita pitäs hoitaa.Jos ei ala pyörätie aukiahan, ni tuun rautalangan kans sinne vääntähän miten pitäs homma hoitua.Kyselin vähän vielä, että onko ylhensä joku ottannu urakan tästä.Ei nimiä tullu esille. On se ilikiää, ko pitäs bussipysäkille mennä, ni saa varata lumilapion mukhan.Ei hyvä.

Sitte menin Tuomilehosa sisälle ja vein yhen lehen sinne.Istuskelthin kahavitelthin ja vielä piti syöräkki.Katothin ampumahihtelyä, mutta lähin töyttäähän pois, ko Seppälä veti muutaman hutin.

Täälä olin sitte ollu jonku aikaa, ko huomasin kelikamerasta, että kone on liikhellä pyörätiellä. Näköjhän autto se puhelu. Tällä kertaa. Kyllä ne vois itekki muutamat soittaa, ko niillon kuitenki kännykkä mukana. Vai onko se jotaki herranpelekua, ettei soiteta.

pt8.jpg

Ei ollu palion jäläkiä tuola kauempana.Kuka sinne nyt lähtee, ko ei homma pelaa.

pt.jpg

pt1.jpg

pt2.jpg

pt3.jpg

pt4.jpg

Kyllä on lystiä matkalaisten tuohon mennä.Sama se oli tuola toisella pysäkillä. Huomenisa pitäs sitte kokeilla mennä pysäkille, tai sitte vasta torstaina.Näkyypähän.