Hyvää päivää Talouselämä-lehdestä! Ja paskat! Ukko yritti änkätä, ettei myö mitään, mutta alako käyrä kuumana, ko kerroin pari tosiasiaa. "Löin luurin korvan". Meni mustalle listalle. Heti perhän tuolta operaattorilta Elisalta kans joku nainen kauppas kauhiasti heirän pakettihan. Sanoin, että justhin yks sanothin irti, ko ei rahat joura joka paikhan.Kyseli, että mitä enimmäkshen kasselen töllöstä. Sanoin, että hevosia.(piruuthan) Kyllä Eurosportilta tulee hevosurheilua.Minä rohkenin olla eri mieltä, ettei meikäläisen hevosurheilu näy sieltä ja sitä katon Veikkauksen kautta. Ai jaa? Tuumas tytsy.Mitä sieltä katot. Raveja tietty.Ei oo vielä sattunnu Eurosportilta näkyhän..heh! Oli vähän aikaa hiliasta ja sitte rupes puhuhan Viasatista. Sanoin, ettei kiinnosta.Sitte kehu, että heiltä näkyy palion kaikenlaisia elokuvia. Siinäpä näkyy, vastasin. Ei oo viime aikoina tullu kateltua.

Sitte kyseli vielä, että onko mulla smart-tv. En tierä onko smartti vai vertti mutta hyvin oon päriänny. Siirrän Chromecastilla ohojelmia netistä "tölhön". Jotenki tuntu, että se rupes tuskailehan sielä.Aika pian se huomas, ettei taira ny kuitenka tulla kauppaa.Hyvää päivänjatkoa!

Joo. Tuli neliäki kertaa käytyä tuola tien päällä pyörällä. Pari kertaa tuonne Vähänivaa kohti ja kerran mökillä. Niin ja kerran Tuomileherosa.Viimisen reissun jälistä tuli sen verran lämmin, että piti oikhen vettä saara päällensä  suihkusa. Parikymmentä astetta oli lämmintä, ni kyllä siinä alakaa hiki irtuahan. Ei se tuulika sitä kerinny pois vierä.

Vähän aikaa sitte vielä käväsimmä mökillä.Nyt kyllä Voortilla.Vaihoin kortin kamerhan. Oli sielä vierhaita käynny.

8.7.19.jpg

8.7.19.2.jpg

8.7.19.1.jpg

Nuo on sielä hiippaillu pitkin ja poikin maisemia. Semmosta nyt.