Eilen illalla sato ainaki 28 pisaraa vettä.Tuli siittä 16 ihan tuulen kans, että piti laittaa lasi kiinni.Yöks piti sitte taas avata, että ilima kulukee ja täsä oli sitte tulos!

tuulituho.jpg

Vanha tuoppi lensi lattialle ja kukkaruukku ja vielä yks isohko lämpömittari.Pitikö jättää rullaverho alas.Sittepä oli vähän hommia.

siideri.jpg

Tuli sitte kans ostettua paria lajia siideriä.Olvin ja Pyynikin.Olvin jo maisteltu. Kyllä se alas meni, vaikka ei tarvissekka kehua.

Tänä päivänä kävästhin sitte Sonkasa.Paluumatkalla taivhat aukes vähäsen. Mahtoko vaikuttaa siihen, ettei oo ko 18 astetta nyt. Oli jo melekhet tottunnu, että 25 on nukkumhan mennesä. Ukkonenki jyrähteli Kuttasen ja peräkylän paikheilla. Pari pientä katkosta oli sähköisäki.Just oli pannu sähkölaskun makshun, ni eikö katkennu.Luulin jo, että suuttuvat, ko oli nyt sen verran pieni.

huuuh.jpg

Vettä on kyllä menny tuonki letkun läpi jonku verran viime aikoina.

huuuh1.jpg

Kiikutin sitte yhen multasäkin lähemmäks kohetta.Kuulemma joku homma muuttuu. Palatesa on parina päivänä tuotu sieltä pieni lasti klapeja.Tämmöstä touhua viime päivinä.

Tänä iltana sitte se Pyynikin siiderin testaus.Olipa pettymys. Ihan, ko huonua kiliua, tai savista vettä olis ryypänny. Ei jatkhon. Hyi, ja vielä kerran hyi.