Sepä vain pukkas suntiksen. Naapuri oli jo menny lenkille, ko hinauruin ulos.Lähin sitte menehän minäki. En päässy, ko Kotamaalle, ko alako telehvooni hälyttelehän. Oli naapuri jotaki outua nähänny ja kyseli, että miten mahtaa sielä kohalla olla tilanne. Kerroin sitte mitä näin jne.

Jatkoin sitte matkaa. Sielähän naapuri tuli sitte vasthan ennen Äijäjokia. Sielä minäki käväsin ja sitte aloin polokehan takasinpäin.

Tuli sitte mielhen mennä mökille tankkaahan pumppu ja sitte laitoin sen käynthin ja pisti astiat täythen vettä ja vielä sitte ruutasin kasveille vähän joka puolelle. Pistin piruuttani ylös kiriihan, että oo käynny.

12.7.20.2.jpg

Tuli taas vähän lisää ja patterit ainaki vielä antaa virtaa. Sitte tuli vielä viestiä, että lähenkö ja sanoin, että joopa joo, vai miten se meni.

12.7.20.1.jpg

Sitte sielä otin kartanolla pari kuvaa.

12.7.20.jpg

Nuin ikhän.

Sittepäs luin tuolta naamakiriasta, että yks entinen työkaveri oli menosa naapurimaahan tätä kautta  ja tais mennäkki aamupäivällä, koskapa mennä yön olivat Muoniosa.

Tarkastelin sitte huvikseni kelikameroita ja sielä oli linttakoipi selfiellä.

 

linttakoipi.jpg

Piti kävästä ulukosalla pistämäsä vähän tavaraa suojhan, ko tuntuu, että pukkaa vettä. No, ei vielä oo tullu, ko joku pisara. Annappa olla.Ruotsin puolella taitaa ukkostaa kauempana. Näillä päriätkää tämän illan ainaki.