Kyllä ne poliitikot osaa kierrellä ja kaarrella.Alako jotenki tuntua kakaroitten juupas, eipäs jutuilta.Monta kertaa joku kysy, että sanokaa nyt misä menhän, muttei ne osaa yksinkertashenka kysymykshen vastata.Olipa kuka tahansa nuista valtakunnan huipulla olevista. Se yks kans istuu sielä linnasa , ko "kusi sukasa" ja taputtelee koiraansa.

Tuli mielhen yks vanha kaliupää, joka ois jo hermostunnu homhan ja pistänny vauhtia touhuun. Sai taas kuulla, että  ei ne valehtele. Ne vain puhuu säästelihästi totuutta. Näin joku kiriotti IS:n sivuilla.

Semmosta hommaa. Joo. taas käväsi joku lentovehejes täälä eilen. Tuli lisää saarivaltakunnan porukkaa kassohan talavia.

Pitäs mennä taas tuohon naapurikylhän eukon föliysä.Ihan kovasti asiaa. Eukolla on menua ja minä josaki sillä aikaa. Saattaa olla kauppareissuki samalla.

-8,5 oli pakkasella aamulla. Kuulemma saattaa kävästä ihan plussallaki josaki vaiheesa. Alakaa hissukshen tuota postiaki tippuhan loothan.Kerkiääköhän sähkölasku ennen uutta laskua.Johonki oli tullu jo eilen. No, sieläpä jakelevat postiansa. Aamukaffiki tuli jo hörpättyä. Ihan kotona. Täälä taitaa lähin kuppila olla Hetasa näin talavella. Ei sinne asti suita mennä yhen kaffin takia. Kesällä oon joskus ajellu pyörällä sen kymmenisen kilometriä tuohon Tunturikalan myyntipaikalle ja hörppinny kahavit ja toimitellu maaliman asioista ihimisten kans.Nyt sitä on tullu usiammin istuskeltua Muoniosa, joko Seolla, tai Swiss Cafesa. Tästä se taas lähti päivä käynthin.