Olipas jännä herätä tähän päivhän. Täälä oli neliä astetta pakkasta ja alako mennä ilima vähän harmaaks. Kassoin kelikameraa Muoniosta ja sielä oli -17 sillon. Ihimettelin vähän, mutta sitte se tuli mikä kerto kaiken.

tuisku2.jpg

Kunnon tuuli ja lunta heti, ettei sekhan meinaa mahtua. Autojaki tuli etelästä jonosa ja hiliaa ajovat.

4.1.20.1.jpg

Laseille alako kans tarttuhan sitä "imekettä"(M.M) kunnolla.

4.1.20.jpg

Olis ollu jokku lasinpyyhkijät hyviä.Entäs sitte, ko menin kamarista kurkkaahan?

tuisku3.jpg

Eipä sieltäkä kovin hyvät näkymät olhet. Otin pätkän videollekki, mutta ei nämä huoli niitä.

Sitä piti sitte iltapäivällä ravejaki katella. Eikä kertaaka katkennu lähetys, niinkö ne väitti tuola netisä. Ihan Veikkauksen kautta kasselin ja Chromecastilla heitin tölhön.

Sitte oliki iltapäivän päätheks ja illan aluks vähän alustavia lumihommia kartanolla. Aurallaki olivat heittänhet taas liittymän tukhon. Eikä pyörätien aukasua ollu tänä päivänäkä tehty. Arvaahan sen, ko tietää kuka sielä asiaa hoitaa. Jätin kyllä vielä monta paikkaa silhen, etten ees koskennu kolalla. Saa kylänmuijatki opetellä kolan käyttyä, ko pirän kuunvaihthesa huilia kuitenki.

Ois tullu hihtelyä ja kiekkoiluaki, mutten vaivautunnu kumpaaka kassohan. Mulle riitti konit ja kaakit. Sielähän sen näki minkä takia nuo itämaan tietäjät ei palion tääläpäin (Suomesa) käy raveisa. Kyllä semmosta sohellusta oli se touhu.Saivat aikaseks pari kilipailukieltuaki.

Talua on taas lämmitelty oikhen kahesta paikkaa.Sähköpatterit kans on vissin vinkunnu jonku verran. Semmosta touhua. Ei tullu sitte käytyä kylän toisella puolen, ko ei oltu varmoja, että onko sinne ees tie auki. Täytyy luultavasti huomenisa taas tarkistaa.Viimeks sielä yhen nelijalakasen listin pois kuleksimasta. Montakohan tulee "hautajaishin?