Ihan vähän lumihommia ja sen semmosta.Kyllä Zetoriki pyörähti kartanolla ne isommat ottahan pois.Sittepä jäi meille naapurin kans vielä otettavaa.

Naapuri huhuili, että sielä on joku rekka tuosa lähellä vilikut päällä.Kohta siihen tuliki sitte hinuri.Sitä se on, ko aurathan liika leviältä nuo tiet.Aurausviitat on persesilimällä taittu tähärätä paikoilhen.

25.2.21.1.jpg

Sielä naapurin eno pöllyttää Zetorilla lunta.Tai Zetorin peräsä olevalla lingolla.Sen jäläkhen oliki sitte tuola lavettirekka menny vähän pois tieltä.Sitä oli kinnattu pois pientarhen puolelta.

25.2.212.jpg

Eikä siinä kauan nokka tuhissu, ko hinuri tuli paikalle.

rekka%20ulkona.jpg

Sen verran sai pylyväski säikähytystä, että osa kuupasta tipahti lampusta alas.Siihen ne lykäs pari tikkua, että osaavat varua tuota.

rekka%20ulkona1.jpg

Se on aika kaukaa lähtenny menehän ulos.

25.2.21.2.jpg

Sittepä on MM:n polokuki putsattu.

25.2.21.3.jpg

Muuhallaki ja ...

25.2.21.4.jpg

..tuolaki on ...

25.2.21.5.jpg

ja naapuri siinä "sivumennen" kaiveli porthat taas eshin.Sitte kävästhin vielä Tuomilehosa ja sitte takasitulon jäläkhen menin saunohan ja sitte, ko tulin sisälle, ni oli taas rekka ulukona. Nyt tuosa Kotamaalla. Jonku aikaa sitä kinnasivat sieltä. Semmosta touhua.

Niin joo.Sen verran seurasin hihtelyitä, ko näin yhen suomalaisen sukeltavan nokilhen, ni aattelin, että näinhän sen piti mennäkki.Tuli se jo ennen mielhen , ko takovat "varanauloja" että on pehemiät kurvit. En sitte enemmin jaksannu kiinnostua asiasta.

Mitähän tekis, että mainittais? Lämmittelen nyt huushollia.Nuin.