Siinä herätyksen jälistä jotaki kitushin ja sitte oleilua(hih) ja sun muuta. Siinäpä sitte eukko kävi heittämäsä autolla meikäläisen mökkitien päähän.Lähti takasin pyykkien kimphun. Menin sitte ja laitoin tulet kamiinhan ja vettä oliki pannusa ja sitte lähin purkahan vesisysteemejä. Tulin sitte ja hain työkaluja ja kasselin , että hyvin sytty tuli. Menin ja otin letkut irti pumpusta tyhyjentelin letkuja ja vielä kinnasin pumpun pois sieltä ojalta.Tyhyjensin säiliön ja pistin roskanpolttopaikalla tulet kans siihen epämääräshen kashan. Moottorin säiliön tyhyjennys autto kummasti asiaa.

Sitte eukko ilimestyki jo maisemhin.Juothin teet ja syöthin viimiset korput.

Sitte alakoki se touhu, ko oli letkut suorina valumasa tyhyjiks.Sillä välin sitte touhathin sen uuren kukkalaatikon kimpusa. Risuja pohojalle ja sitte yhestä paikasta sahanpurua sinne kans.Ja sitte pöntöstä vielä sitä ihimisen tuottamaa ainetta, jolla kastelthin sitä. Sitä toistaki ainetta joka oli seissy kompostoitumasa hyyskän nurkalla .Niin ja kanankakkaa, ettei pääse liika "laihaks" kasvupaikka ja pysyy ylimääräset ötökät kaukana. Multaaki löyty muutama säkki. Lisää pitää vielä vierä.

Sitte vilikasin josaki välisä korttia, että onko riistakamera saannu ketään vierhaista kuvhin.

rasta1.jpg

Oli sielä tämä utelias monesa kuvasa.

rasta.jpg

Oli se ihan kameran vieresäki käynny.Mutta näky sen verran vähän, ettei sitä täsä ny julukasta.

Eukko vielä siirteli kasveja paikasta A paikhan B. Menihän siinä äkkiä muutama tunti?? Sitte keräsin vielä rullalle vesiletkut ja kannethin tavarat authon. Lähimmä sitte kohti tätä paikkaa. Kannethin tavarat sisälle ja sen semmosta. Tuli sitte sopivasti Turun raveista viires lähtö starthin, ko aukasin mobiilin. Siinä se meni seki tapahtuma. Sitte ovi aukes ja tuutti lensi ilimasa kohti.Oli se pakko ottaa kiinni.Tuli syötyäki se. Mitäs vielä. Hmm. Niin joo. Yks lähetys olis taas orottelemasa hakijaa tuola Matkahuollosa.Olipa nopia toimitus. Tilasin periantaina ja lauantaina kolomen jälistä tuli viesti, että olis haettavisa.No, näkyypähän.