Siinä se päivä taas mennä jysähti. Istuskelin enimmän aikaa täälä sisällä ja kasselin akkunasta maaliman menua.

Sain sitte hirviän fiiliksen päälle ja otin ämpärhin vettä ja jotaki ainetta ja aloin antahan villapesua villakoirille. Tulihan siinä imuroitua kyllä enste.

Sitte kävin ulukosalla viemäsä lintutalhon lisää apetta. Tulin tänne konhelle ja joutessani huitasin tulet takhan. Istuskelin ja kasselin kummallisia kissajuttuja netistä. Pieniä rautateitä ja kissat siinä ihimettelemäsä.Yks ajeliki junan kyyrisä.

Sitte alako kuulua porthailta jotaki ääniä ja kohta ovelta. Sielä oli pari kyläyhyristyksen naista pari kassia föliysä. Niillä oli ihan asiaaki. Osa asioista meni pakastimhen, mutta sitte sielä oliki semmosta mikä ei sinne oikhen sopinnu. Äkkiä pois sieltä. Jonku aikaa ne täälä viihty, muttei kahavika kelevannu.

Sitte taas täälä olin ja ihimettelin. Ovikello soi ja naapuri oli sielä.

vaasi.jpg

Lykkäs mulle tuommosen ja sano, että saatat tarvita sitä. Tai en saata, ko kuulemma tarvissen.Niin se tais jatkua.

kortteja.jpg

Tuonkohan takia? Toisiks vasemmanpuolheisen mukhan minä sautan heirät kohta. Tiukkaa tekee. Huomenisa olis haettava yks lähetys postista kauppareissulla. Sitte olis mentävä johonki piilhon loppupäiväks.

Ei sitä kylänmuijien lupaamaa selänpesijääkä sitte ilimestynny saunalle. Kovasti vain kyselivät, että tuleeko joku piikkikorkonen kylhän. Tarkotti varmasti jotaki Suomenlahen eteläpuoliselta aluhelta kotosin olevaa ?

Ei vielä ainaka oo näkynny. Siinäpä sitä.