Sitä on ollu liikhellä. Lunta meinaan. No, ei se vielä kaurhiita palion haittaa. Ei ihan maha ota vielä joka paikasa hankhen kiinni. Meni aamulla YIT:n auto tarkastuskierroksella. Sitte meni Poliisin "Maija" kans ja sen perhän vielä toinen  poliisiauto. Sitte tuli Rajavartion porukkaa ja niillä oli oikhen vaunu peräsä. Olin sitte jo päässy postilaatikon vierhen kolan kans, ni tuli vielä Finavian auto. Eukon eno sitte myöhemmin tuosa kartanolla oli, ni sanoinki, ettei puutu, ko pappi ja tulli, koskapa Maija oli kans jo tuosa nurkalla. Paavo kysäski, että tunnekko papin auton? En oo ratiokirkosaka kuullu minkälaisella mahtaa ajella. Semmosta.

12.11.19.4.jpg

Vähän sitä lunta tuli. No näkeepä eläinten jälet paremmin.

12.11.19.3.jpg

Tuli se pukkiki viimen sieltä kuusikosta.

12.11.19.2.jpg

Linnut kyllä vielä sai jotaki irti.

12.11.19.1.jpg

Kuukkeleilla meinas välillä tulla ilimailuvahinko.

12.11.19.jpg

Toinen kerkes heittää siivelle ja väistää. Niitä oliki siinä aika monta.Toiset kyttäs koivusa ko joku oli sapuskalla. Mahtoko olla peräti yheksän??

Sielä eukon eno kävi kylätalon ympäri ja peitteli kivijalakaa lumella.Samon tuo kaivo tuosa sai komian kummun päälhensä.Tuosa ei vielä oo sitä laitettu. Sitte meillä oliki saunan aika. Siinäpä se meni taas tämäki päivä.