On sitä ennenki ollu talavi. Silti piti hakia klapeja tänä päivänä, että on mitä helhan ja takhan lykää.

TV:n kanavista kakkonen alako häivyttähän ääntä tuosa Elisan lustasa.Lähetin ensiks chatisa juttua, muttei se ymmärtänny mitään nuista hommista.Menin sitte ja jätin viestiä niille, jokka pitäs ymmärtää jotaki. Eipä siinä mennykkä kovin kauan, ko sieltä yks mies soitteli ja ylhensä nuo ei soittele, ko arkena.Aikansa se sano, että tee sitä ja sitä.Oon tehenny jo sanoin. Oli vähän aikaa hiliaa. Sitte alako selittähän, että , jo se tukiasema on kaukana.Tuosahan tuo on lähellä. No niin onki, sano se. Pitäs sen puolhen olla kunnosa homma.Sitte sano, että nykäse se antenniverkon kaapeli irti siittä boxista, vaikka ohoje ois muuta sanonnukki.

Ei sekä auttannu.Sitte eukko kävi ja kasso sitä vähän sillä silimällä, ni kuules, ko ei se ookka sen jälistä monta kertaa häipynnykkä se ääni. Elikkä ny on sitte Kuttasen masto ja Digitan jutut suliettu poies häirissemästä. Se äijä sano, että minulla on sen verran vanha mokkula( huom. yritti uutta kaupata.), että sen takia voi olla häikkää.Hih! Mitäs muuta. No kassokaa kuvista.

j%C3%A4%C3%A4mets%C3%A41.jpg

Kuistilla on tämä.

j%C3%A4%C3%A4mets%C3%A43.jpg

Kartanolla nämä.

j%C3%A4%C3%A4mets%C3%A42.jpg

Vähän toisesta kulumasta kuvaten.

j%C3%A4%C3%A4mets%C3%A4.jpg

Myöhemmin hämärän tultua.Kyllä eukko osaa.

Niin joo. Kävi taas yks kone hakemasa turisteja. On ny menosa kohti Newcastlea.

Joopa joo. Taas kuva pysähty kakkosella. Mahtaako tuo boxi olla ees niin uusi malli, ko se sano. Taitaa olla joku susi.Näillä ajatuksilla.