Se oli sitte viiminen kalastuspäivä. Ei mitään, sanois ravimies. Muutako tappiota.

Ensimmäiseks vesi sen verran korkialla, että ajatteli, mihin sitä ny tohtis heittää. Tietysti se eka heitto just pinnasa olevan kiven nokhan.Paino lensi ties mihin. Eikö uutta tilalle. Sillä meniki jo monta heittua, mutta se kans lensi sitte sopivasti kiven taate ja ihimettelin, että on keviä kelata. Aukes ryökäle.Sinne se ajelehti kohti alavirtaa. On sitte talavi-illoiks hommia. Kyhätä jotaki sen tapasta.

Käveleskelin sitte ja uittelin erilaisia uistimia, muttei tullu sitte ko ruohua vain. Palion oli joesa "elämää". Koivunlehtiä ja muuta roinaa. Tulipa kokeiltua.

IMG_20190914_142129.jpg

Keli oli kyllä hyvä. Ei voi moittia. Tämä väylältä.

IMG_20190914_142117.jpg

Tämä taas Palojoen ja väylän yhtymäkohasta.

IMG_20190914_132816.jpg

Täsä taas saapas ja iso sieni. Ei ollu vielä linttakoivet syönhet. Lähin sitte töyttäähän kothin ja tuosa portilla tuli  tien toisen puolen naapuri ämpärin kans ja sano, että täsä on hälle talaven mariat. Oli käynny tuola mäellä  koukkimasa niitä.Semmosta.

Yritin ravejaki seurata. Meinasin ihan kyllästyä, ko yhesä lähösä hevoset juoksi saman kurvin kolomhen kerthan. Vaihoin jo ratalähetykshen, muttei se sen parempi ollu. Mitä ny I.I oli pois mutisemasta.

Äskön oli Hippoksen sivut sekasin ja kesti kauan mennä kassohan tuloksia. Kaikkia pientä on ollu tänä päivänä.