Se päivä taas, ko piti mennä varastoja täyrentähän.Sielähän oli taas liikennevalot tiellä. Sitä viimistä kerrosta asfalttia ny laittovat tielle. Tuola ne oli ny Sonkan lähellä toistaki kaistaa jo laittamasa. Mennen tullen sitte piti vähän aikaa orotella valoisa. Äijäjoellaki taitaa rysähellä, ko varottivat, että voi joutua orottelehan jopa 10 minuuttia posahuttelun takia. Kallio oli kaivettu eshin monesta kohtaa. Taas vain oli kumma, ko sielä niitä kuumakalleja oli tiellä. Jokku ei vain sulata niitä työmaan aikasia rajotuksia.Varsinka taksikuskit.

taksi.jpg

Kuitenki selevithin ihan hengisä takasin ja Sonkasaki istuthin vähän aikaa.Sitte ostokset kothin ja  postin lukemisen jälistä eukon vanhemmille ja vein sinne taas yhen virityksen kassohan, että kuka käy sielä puskisa luuraamasa. Sitte mökille ja sielä tulta kamiinhan ja jonku ajan päästä eukko tuliki siskonsa kans sinne. Orotellesa olin jutellu velipojan kans (Ruotsi) ja sitte aloimma nauttihan teetä ja jäätelyä. Ja istuimma ja paransimma maailmaa?

akkuna.jpg

Kyllä se vain syksyä tekee.

kota.jpg

Sielä on vesivarastoki vielä. Ei taira jäätyä, ko lupaavat ens viikon alulle sen verran lämmintä.

kota1.jpg

Siinäpä on lämmittäjä. Tai lämmityslaite. Mitäs vielä? Joo, kelikamera on raahattu pois tolopasta Palojoensuusa, ja saa nähä millon se tulee takasin. Sielä oli auto josa oli nosturi peräsä ja ne siinä ihimetteli.Mahtavakko siirtää koko linian pois siittä leikkauksesta? Sen näkee sitte.