Ko ei kerta naisihimiselle kelevannu töihin mennesä siepata sitä mukhan. Oisin sen tuohon risteykshen aamulla vienny. No, katon ens viikolla jos tulee semmosta tarvetta, että kehtaa peräkylhän mennä käymhän.

Kerkiääpä tuon, vaikka ennen isoja pakkasia sitte vierä.

Kauppareissulla käväsin Muoniosa. Olipa palion porukkaa liikhellä.Oonkohan käynny liika monta kertaa sielä yhesä "kuppilasa", ko nuori nainen huusi, että hei Erkki mitä kuuluu? Ihan hämmästyin.

No, sitte kauphan. Sielä meni jonku aikaa ja juttelin yhen entisen "lampilaisen " kans. Muisteli terveisiä etelän suunthan. Sitte menin Seolle orottahan Eskelistä. Siihen tuli yks norski tyttö ja kyseli, saako tähän sinun vierhen jättää vähäks aikaa laukun ja rinkan? Hän käy tuola autohuollosa kyselemäsä aikaa. Meinaa tuora auton sinne huolthon. Sitte se ilimestyki takasin siihen. Ei ollu mikään "piilokamerajuttu". Aika hyvin se puhu fingelskaa.Sano, että kuuren aikana pitäs olla kotosalla. Elikkä pari tuntia Palojoesta jos hyvin autot kulukee.Elikkä ihan rajan takana.

Elikkä jäin taas suustani kiinni.(hih).

Nyt on saunasaki käyty ja Lilja meni sitte. Sillä näky olevan semmosta kouluikästä porukkaa sielä 3 kpl. Tais se toinen tyttö olla vielä siittäki nuorempaa sorttia. Semmosta elämää täälä näin perstaki-iltana.Jaa. Pistänki vielä yhen kuvan.

k%C3%B6yh%C3%A4%C3%A4k%C3%B6.jpg

Vanhoja muistellen.Oisko viiskymppiset?

Ehkäpä sain kuvaajalta luvan julukashun?