Oli taas pukannu lunta. Lykkäsin aamulla enimpiä pois, että oli autotallin eesä vähän tasasempaa. Kävin vielä tienvarresa tasaamasa liittymää, ko aura oli lykänny siihen taas vallin. Sitte hakehan eukon äitiä ja kohti Muonioo.Meitä oliki taas neliä reissusa.Sielä sun täälä käythin ja sitte kauphan ruokaa hakehan. Jotaki ei ollu ja hyllysä oli tyhyjiä paikkoja.

Sitte takasi. Täälä tavarat sisälle ja sitte menimmä ethenpäin. Sielä oliki enemmän seurakuntaa paikalla ja lisää tuli. No, mutta sen enempiä siittä ei sitte.

Täälä ei ollu kukaan käynny lingon kans ja huomiseks olis hommia josaki välisä tehtäväks. Jos ei sitte käy lingon kans josaki välisä eukon eno täälä. Näkyypähän. Eilen tuli melekhet yks erä seurattua nuorten kiekkua ja onneks tippuvat pois mitalipeleistä.Liikaa kehuttu porukka.

Tänä päivänä sitte tämmöstä.

koriste1.jpg

Eukon vanhemmilla...

koriste.jpg

Kuvasin pari koristetta.....ja

IMG_20180103_184935.jpg

Iltapuolhen kotosalla seurasin tuota kolomen tunnin lähetystä. Sitte vielä tuli kyttäiltyä, että kuinka iso hässäkkä on Äijäjoellä, ko sielä oli taas mäesä rekka jumisa.(B-link) rekkamiesten jutuisa.  Henkilöautot pääsi aika äkkiä ohi, vaikka joku sano olhensa tunnin jonosa. Nyt näky rekkojaki olevan liikhellä.