Tuli ihan herättyä tällekki päivälle. Aamupuurot ja sen semmosta.Vähän aikaa sitte täsä ja sen perästä sitte kassohan tuota Unton paikkaa. Sielä vain meni taas hommat sekasin, ko olimma enste siinä ja sitte kuitenki jotaki ulukomaan pyöräilijöitä kaks kappaletta tuli meirän jälistä, ni se nainen sai ennen meitä tilauksensa, vaikka näky olevan ihan sama annos nokan eesä, ko meillä. Ruvethin jo aattelehan, että käykö niinkö viime vuonna, että pitää mennä sanohan, misäs meirän annokset viipyy? No, ei kuulemma tarvi sielä käyrä sen enempiä kertoja. Hallitukselta tuli semmonen tieronanto.(hih). Tuli se annos sitte viimen.

Sen jälistä äkänen reissu mökille. Tarkistin kameran kuvat.

17.6.19.jpg

Niin tietysti. Saakelin linttakoipi ja vielä yks jäniski oli käynny. Oli sielä joku naisvieraski kävässy. Ihan tuttua porukkaa.Mutta niitä ei tänne laiteta. Olivat eukon kans sielä kierrelhet ja kasselhet kasveja.

Mitäs muuta? No, nuita kakspyöräsiä liikkuu aika palion nyt taas.Tarkotan tuosa tiellä. Sielä on nyt Palojoensuun ja Kilipisjärven välillä semmosia paikkauksia menosa heinäkuun puolelle asti. Kumma, ko niitä paikkauksia on tehty, mutta silti keskellä tietä on kuoppia asfaltin läpi. Ei sitte paikata niitä samalla kertaa. Yritä ny käsittää nuita tienpitäjän hommia. Molskis!