Siinä se meni taas yks päivä. Kaupasaki kävimmä ihan porukalla. Tai ainaki kolomesthan. Sielä oliki väkiä liikhellä. Nauratti kaupasa, ko joku etelän nirppanokka sielä yritti olla niin hienua ja sano ukolhen, ettei täältä kaupasta löyry meille perunoita. ?? Hyllysä kyllä oli semmonen valikoima, että varmasti löytyy, jos ei oo päästhän vialla.

Kylläpä sielä on yleensä potut ihimisille kelevannu. No, kaikkia ei voi aina ymmärtää. Varsinka tuommosia ihimisiä. Meinasin sanua, että istuta omat pottus ja syö ne. Takasinki sitte tulthin ja tänne ostoksia ja sitte vielä toishen paikhan. Sielä meni vähän aikaa, ko orotelthin, että posti tulis, muttei sitä kuulunnu. Kävin siinä vielä vähän aukomasa "virtuuksia". Sitte katelthin, ko sepelkyyhkyt touhas puun oksalla ja sitte hangella.Tänne sitte ja tuli tuo kameran korttiki kateltua.

17.4.19.jpg

Tuo pulumunen ei oo vielä oppinnu kuvaahan , ko on jäänny terävyys mihin sattuu. Istua se kyllä osaa tuosa mallina. Ei sielä oikhen muuta julukasemisen arvosta ollukka.

Siinä se on sitte ilta menny raveja seuratesa ja ja syötyäki tuli.Kaffit vielä huitasin päälle. Kylätalolle tuli taas porukka päivän kelekka-ajelulta. Sitä ennen oli yks kauris tulosa tänne, mutta just tuli autoja ja se tais häipästä sitte muuhalle. Tuli tuolta Palojoen rannasta kelekkauraa pitkin.

Vielä tuli yks entinen kyläläinen sinne kelekkaporukan kans luultavasti saunohan, niinkö eilenki. Hupinsa kullaki. Ei mulla ny muuta.