Niin se Helli V. tapas sanua. Kuulemma oli Hellin kotiseurulla näin tapana sanua. Josaki sanothin, että on "hiliaa tosi". Hassuja juttuja.

Tuli sitte eilen käytyä ihan etelän mailla, eli Rovaniemellä. Eipä sielä näkynny tuttuja, vaikka kuinka kuikuilin. Joku oli huomannu, että seisoskelen Lordin aukiollaki.

la.jpg

Kellehän siinä yritän soitella?

la1.jpg

Siinä oli vaikia pitää pokkaa, ko lähellä oli nuita kaunhimman sukupuolen erustajia.Ei ollu tuo istuva nainenka se kuuluisa miestennielijä. Eikä tuo vaaliapuseroinenka.

la2.jpg

Sitte tuli vielä yks jolla oli "käppi" ja kaikki, niinkö ennen Ullavan nainen sano. Äkkiä poies.

Eikö sitte pari katua ethenpäin ja sisälle.Silimiä näyttähän, tai ainaki sitä toista. Ei persesilimää. Sielä sitä oliki kaikenlaista touhua. Se mikroskooppijuttu oli varsinki outua. Onneks oli se puurutus silimäsä.Lopuks kuiteki totes lääkäri(nainen), että ei hätää oo tämän näkönen. Sittepä vain kaffipaikkaa hakehan.Lopuks kuitenki sitte vanha ja tuttu paikka johon menin sielä kauppakeskuksesa.Olihan sielä lopetettukki osa putiikeista.

Sitte töyttäilin pitkin kylää ja kulutin aikaa. Aattelin, että olispa kiva syöräkki jotain.No, aseman kuppila oli lopettannu sapuskan tarioilun koronan takia ja oli vain jotaki pientä tariolla. Ei kuulemma ollu syöjiä. Mitäpä hyvää näläkää pilaahan.

Viimen kello tuli viiren paikheille ja auto tuli tolopalle.Sitte vain sisälle ja lippua makselehan.Olipa vaikiaa. Ei ollu eläkeläislippua, ko joku seniori b-lippu.Kas, ku ei öö.Samahan tuo oli aamullaki. Oli kuulemma systeemit muuttunnu.

Kuitenki sitte lopulta pääsin sopimukshen ja matka alako näitä seutuja kohti.

Joskus puoli kymmenen seurusa sitte kotosalla.

Tänä päivänä kauppareissu Muoniihon ja sitte vielä kävästhin naapurin kans "ulukona" syömäsä.Siinäpä se. Nyt on raveja tullu kasseltua ja sitte vielä huitasin jotaki pientä iltapalaa justhinsa.