Sen verran MetsäManin juttuja jo katellu, että RH on jo melekhet joka päivä josaki jutuisa mielesä.Täälä tapahtu kummallista, ko aura-auto meni ja kynsi tietä, vaikka ei oo lunta sarellukka tänä päivänä. Kylätalolla oli naisia taas voimistelemasa, tai jotaki sinnepäin. Sen jälistä niillä piti olla kokous tuolla kyläyhistyksellä, mutta se oli varmasti tämän maan lyhyvin semmonen.Viimistä osallistujaa ei saatu kunnolla ovesta sisälle, ko entisiä alako tunkia ulos.

Sen jälistä sinne oli jo yks kylän "uusi" asukas menosa sinne ihimettelehän ja seki käänty lapsensa kans ovelta pois.Tuli sitte vähän ajan päästä tänne ovelle kellua soittahan. Arvasin kyllä asian, ko oli tierosa, että se myöskentelee partiolaisten joulukalentereita.Tännekki sai sitte myytyä.Eipä tainhet palion maksaa.Kyseli vielä naapurista. On sielä valot akkunoisa, muttei ketään asu.

Tuli sitte tuola kuistilla kateltua nuita vanhoja hajonheita valoja. Eukko sitte tuumas, että sais niistä varmasti vielä jotaki tehtyä.No, olihan tuola yks vanha valoketjun  palanen ja sitä aloin sitte tunkehan sinne.Entisiä raavin pois sisältä ja toisia tilalle.Tuli vähän lyhyvämpi, eikä se onneks sitte ala vilikkuhan , vaikka olis ollukki sähkökatkos.

26.11.18.2.jpg

Tuommonen viritys siittä tuli.

26.11.18.3.jpg

Sitte ihan vähän lähempää kuvaten.

26.11.18.1.jpg

Ko töyttää kartanolle kassohan, ni näyttää tältä.

26.11.18.jpg

Tuon takia se nainen luuli, että naapurisaki asuu joku, ko akkunalla on valot. On sielä keittiönki puolella.

Nyt on taas kateltu raveja ja lentäviä kuskejaki oli ollu.Ja irtipääsheitä hevosiaki. Tais olla yks joka teki hiitin pitkän kaavan mukhan vain aisat mukana.Semmosta. Huomenisa oli sitte taas reissun vuoro.Monta asiaa samalla kertaa. Oli tuon takan peltiki aika jumisa. Nuohoojaki ihimetteli aikasemmin käyreshän, etteikö enempää liiku. Eilen sitte piti oikhen tarttua kunnolla kiinni ja alakaa selevitellä sitä asiaa. Jopa liikkuu ja ihan ite sain sen tehtyä.