On sitte tainnu olla ihan lauantai. Eipä tullu mökillekkä pyöräiltyä.Se on täsä iltasella yritelly saretta kehittää.Yhen kerran oon sentäs tuhkaa vienny ulos tuosta takasta ja puita hakennu eukolle keittiihön.Raveja orotellesa sitte nautiskelin.

omenapiirakka.jpg

Tietty eukon tekemää omenapiirakkaa.Maistus varmasti muillekki ? Sitte raveja seurasin. Ranskastaki yks lähtö.Vettä tuli, ko aisaa. Oulun raveja kans sitte tuli kateltua ja nauratti, ko ne "asiantuntijat" ihimetteli, ko sitä Victory Bonsaita oli niin vähän pelattu.Ei kai sitä voi palion pelata, ko alisuorittaa koko ajan. Eli tarkotan, että ei ainaka orotukshin nähen mee, niinkö pitäs. Onkohan ylimainostettu hevonen. Nyt oli sitte sanottu jo , että rauta-arvot on ollu pielesä.Hih!

Joku sano, että aina hevosmies selityksen keksii.Vaikka ois metrinen rautakanki ollu pershesä, ni ei ois T Rexiä voittannu.Kyllä se Haapakankhan hevonen oli palion parempi seki. . Parin päivän raveista jäi semmonen mielikuva, että mitähän ne on Halsualla tehenny, ko tuntu, että kaikki hevoset laukkaa?Tais yks hevonen mennä ravia läpi parin päivän aikana.No, se sitte voitti tietysti. Se raveista.

Nyt sitte eukko oli kehitelly suuhunpantavaa. Tulipa syötyä. Mitäs vielä? Ei se sitte saannu vielä saretta aikaseks. Mutta ihan syksyseltä tuntuu.Jääkiekkoki on alakannu taas tuola pyöriskelehän kanavilla. No, en ny ala niistä makselehan.Siinäpä ne tärkeimmät.