Kävin suorittamasa annetun tehtävän. Aamulla oli -18 astetta. Toisella puolen kylää -22. Nappasin mennesä Lapin Kansan lauantain leheren lootasta tuosta mäeltä ja kiikutin sen tilaajalle. Olipas raitis ilima töytätä.

Sielä sitte istuskelin ja jutustelin, niinkö on tapana. Kaffiaki piti pari kupillista kinnata siinä samalla. Harakalla oli yhen ison männyn alla mielenkiintonen tehtävä menosa. Ei arvannu häiritä.

Kaikenlaisia vanhoja asioita sielä oli muisteluisa. Mikäs siinä. Sitte vielä piti auttaa ennen lähtyä yhen kattilan tyhyjentämisesä. Seki onnistu.

Tänne palatesa tuli yks nainen koiran kans vasthan ja se koira rimpus kauhiasti. Se huusi jo kauempaa, että se on pentu, vaikka on isokokonen. Tahtoo olla villi vielä. No, eipä tuo muuta, ko yritti hyppiä pysthön ja tehä tuttavuutta.Se koira. (hih).Täytyy kysyä naapurilta, että kuka se mahto olla se kulukija. Ei ollu naamatuttu, ko en ollu nuin läheltä nähänny. Eipä sattunnu kelikamerhanka. En osanny nytkä mennä sillä tavalla, että oisin kuvhan jäänny.

pakkasta.jpg

Tämä eilen illalla otettu kuva jo näytti, että kylymä yö on tulosa.

Nyt on jo lauhtunnu kummasti taas. Silti piti toisen kerran laittaa tulet takhan. Ei mulla muuta.