Pitää oikhen mustalla kiriottaa, ko ottaa.....!

Eilen tuli väriöteltyä -39 asthen pakkasesa pysäkillä autua orottamasa.Tuli Eskelinen ja ihan outo kuski. Se vain nosti kättä ja näytti että lisää tulee. Tuli se toinenki sitte.

Sieläki riitti porukkaa. Muoniosa oli silti melekhet 10 astetta vähemmän pakkasta. Kuskiki sitä ihimetteli.

Tuli sitte käytyä sielä sun täälä ja lopulta Seolle eksyin.

Sielä oli  aika vähän porukkaa. Kehuvat henkilökunta, ettei niitä kiinnosta liikkua näillä keleillä. Kyllä met vain pikkumiehen kans olimma reissusa.

Sitte tapahtu ihime.Eskelinen tuliki jo 5 minuuttia ennen aikataulun mukasta tuloaikaa.Sieltä jäi porukkaa Muoniihon, että hyvin mahtu sinne turistien sekhan. Oli sielä ihan ihimisiäki.Sitte tuli vielä toinen täysi auto.

Jonku Hesa/ Vantaalaisen kans ajankuluks toimittelin. Niin, ettei meinannu muistaa pysäkkiä. Pikkumies jo kovasti sano, että eikö sitä pitäs pois  lähtiä.

Siinä se meni. Naapurin autoki näky olevan taas pätkän aikaa, eli yön yli huollosa sulatettavana. Näin käsitin.

Tänä aamuna se ilimesty sitte takasin.

Nyt sitte tänä aamuna oliki homma, ko piti kahavit keittää, ni vesi seisoo putkesa eikä liiku.Jääsä mikä jääsä. Nyt on tuommonen 2000watin lämppäri köksän nurkasa rahaa kuluttamasa.

Ei se oo muuta, ko kaappeja lämmittäny.Pitäs purkaa ne kaapin yläosat, että pääsis kiinni niihin jäätymispaikhoin.No, ei oo minun hommia. Naapurin rouvaki kovasti haikaili jotaki muuta asuntua.Tulee kuulemma turhan kalhiks lämmitellä tuosa. Minä lohorutin, että tulipa siinä yksin lämmiteltyä jonku aikaa. Minä upporikas eläkeläinen.

kaappi%20aamulla.jpg

Aamulla ruokakaapisa.

l%C3%A4mpp%C3%A4ri.jpg

Sitte hain tuon puhaltahan.

l%C3%A4mpi%C3%A4%C3%A4k%C3%B6.jpg

Kaappi kyllä lämpiää, muttei putket. Muoviputket sielä josaki seinän välisä ja osin seinällä köksäsä. Paska paikka.Mihinkähän sitä olis hyvä?