Aamulla herätesä tuntu ihan lattia viliposalta. Piti mennäkki mittaria kassohan. Mäellä -17 ja valtion mittari näytti tarkalhen -21,5 astetta .

Sepä onki lystiä mennä seisoskelehan päivällä pysäkille liniiapiiliä orottahan.

Eikä taira olla ruuhkaa sielä pysäkillä.

Eilen kävi aamulla "pikkumies" oven takana, ko olin hyysikäsä. Oli jo kaukana menosa, ko huutelin, että oliko asiaa. Tuumas, että se hänen mönkkärin hakijansa tuleeki jo yheksältä, että kerkiänkö jo sillon auttelehan. No, mikä ettei.

Töyttäsin sinne ja sitte vähän aikaa puutuvasa orotelthin ja sitte tuliki Mersun paku kartanolle.

Sitte menimmä ulos ja käänneltin sitä toimimatonta mönkijää toisinpäin ja peruuttamalla sisälle.Kolomesthan, ko lykäthin, ni jo kolomannella kerralla meni pitkin ramppeja sisälle.Hyvin mahtu. Siinä ei toiminnu mikään ja se meni liikheshen joka niitä hajottelee ja ottaa varaosiks ne jota voi käyttää.Sitte vielä se lumilevy sinne perhän ja eikö ovet kiinni ja sinne meni.

Semmosta.Sitte onki vain ollu huushollin lämmittelyä ja sen semmosta. Puheluita sinne sun tänne ja toisinpäinki.

No joo. Ei naapurisaka olla kovin aamuvirkkuja.Eipä tuola oo monestika ennen yheksää lähtenny kukaan liikhelle.Mistä nuita tietää minkälaisilla työajoilla ovat.

Hiliasta porukkaa ovat. Ainu asia mistä tietää, että sielä,asuthan on se, ko ovet paukkuu aika railakhasti. Niin ja se, ko kinnaavat puita pitkin kartanua pienellä pulukalla,Jokohan täsä olis tälle päivälle alakua.

lunta.jpg

Toivottavasti ei sitte tänä talavena tuu nuin palion lunta.