Siinä se meni lauantaiki. Ravit oli pääosasa. Olisivat halunhet tuohon kartanolle jotaki pallua heittelehän puukalikoihin. Sanoin, etten joura semmoshen, ko on tärkiämpiä hommia. Niinkö ravit. Kyselivät kauanko kestää. Sanoin, että kahestatoista kuuthen ainaki. Huomenisa sama juttu.

Tierä oikhen, että mitä ne yritti sielä heitellä, ko oli monesa paikasa ihimisiä.

Tuosa lähellä oli erivärisiä kalikoita ja joku niitä pallolla kaateli. Ei oo meikäläisen hommaa.Pitää pikkusen pamahtaa.

Sitte, ko ravit oli loppunnu, ni otin pyörän ja polokasin ensiks mökille. Ei ollu kettu käynny. Jotaki vähän sielä touhasin. Sitte jatkoin Äijäjoelle.

ij%C3%A4joella.jpg

Yhtään tuttua ei tullu vasthan. Outoja liikkujia senki eestä.Autoilla.

Sieltä palatesa sitte menin laavuranthan. Sielä oli neliä autua. Yks pariskunta oli koiran kans asuntoautolla. Kehuvat Levillä pitävänsä yritystä ja ainut vapaa viikonloppu, ni tulivat sinne. Äijä sano käynhensä aikasemminki. Pahemmin ei oo kalaa tullu.

Sitte, ko pääsin takasin ni tuosa oli roskiksella yks tämän nykysen populan nainen ja se sillaa kummasti hymyili. Oli firman autolla liikhellä.Semmosella pakulla. Siinä sitte juttua vähän aikaa ja tulin tänne ja "nakkasin" pyörän kuistille. Huomasin, että ovenrivasa oli jotaki "rähämäpullia". (HKK).

r%C3%A4hm%C3%A4pullat.jpg

Sitte vielä tuli viesti puhelimhen, että siinä ovella on pussisa pullia, että jaksat raveja katella. Aha.

Yhen söin kahavin kans. Ny ei osaa kaffiaka keittää sopivasti, ko aina tulee liikaa.Mistähän seki johtuu?

Siinäpä nuo tärkeimmät tais ollakki. Jaa. Huomenisa taitaa yks entisistä työkavereista mennä tästä ohi, ko näky olevan Kemin lähistöllä yötä.Tietää sen joka vuotisen reissun. Ei mulla muuta ny. öitä.