Semmonen tapaus. Tuli vähän ei toivottujaki uutisia. Mutta toivothan parasta.

Tänä päivänä piti mennäkki hakehan ne parit lähetykset. Tais tulla naapurillekki jotaki ja itekki hain yhen. Käytin tilasuutta hyväkseni ja kävin samalla reissulla kaupasa. Vielä Swiss Cafesaki tuli käytyä nappaamasa savuporopiirakka kaffin kans.Niin joo, oli sielä naapuriki ja jotaki muitaki.

Sielä "päkitsisä" oli tämmöstä. Yks lukusista siskoistani oli värkänny nämä.

23.11.20.jpg

Oli sielä korttiki josa sanothin, että onnittelevat jonku päivän johorosta, mutta nyt tais tulla etuajasa. Ei siinä mitään. Otethan vasthan, ko onnitelhan.

Entäs tämä sitte?

20.11.20.2.jpg

Tämä "päkitsi" haethin jo mennä viikolla.Saa ihan käsinhet käsisä lukia kirioja ja syörä samalla suklaatia.Tämä päivä vielä meni sillaa...

että mehän kävimmä paluumatkalla vielä mökillä, ko autolla pääsi. Voi olla, ettei kauan pääse, mikäli lunta tulee sen verran mitä on luvattu.

23.11.20.1.jpg

Sielä vielä piti vaihtaa toinen "rupelli" tuulettimhen, että menee talavella ilimat oikiihan suunthan.Tai paremminki sillon, ko alkaa joskus kevhällä taas piliven läpi särettä pukkaahan.

Nyt onki sitte menny pyykinpesuks ja kuivaamiseks tämä illan alaku.Vielä sielä huristelee yks kone, eli kuivausrumpu. Alusa se näyttää, että vajaa kolome tuntia on kuivaamista, mutta ei siinä ylhensä mee sitä aikaa.

Nyt on vielä takasa tulet ja ilosesti palaa.Pitäs luultavasti syöräkki jotaki.Niin tairan tehäkki.Jäähän kuuntelulle.