Pukkas semmosen fiiliksen päälle, että piti lähtiä kassohan mökille lumitilanne. Tuosa matkalla huomasin, että joku oli taas käynny autonsa kans mittaamasa lumen syvyyttä tien varrella.Muutama sata metriä Kotamaalta mökille päin.

8.1.19.2.jpg

Vaikutti ihan siltä, että hinuri oli käynny kans paikalla. Sitte vielä linttakoipipaimenki oli ajellu sielä kelekalhan. No, pääsin mökkitien alakhun ja hiivin tieltä pois ja kinnasin lumikengät jalakhoin. Piilotin potkurin puun alle ja lähin töyttäähän mökille.

8.1.19.1.jpg

Aurinko ihan meinas näyttäytyä.Sitte tulet kamiinhan ja lumilapio ja työnnin eshin.Eiku "hokinaittia" (M-M) kaivahan eshin.Oli sielä hyyskän eesä jäätä ja mökinki eesä jonku verran.

8.1.19.jpg

Sen verran sulattelin lunta, että sain kupillisen kuumaa laitettua.Nappasin yhen pätkän "vilimiäki", mutta eipä tänne niitä saa laittaa.Seuraavalla kerralla sitte pitääki taas kiivetä katolle.Sitte huitasin juoman naamhan ja vein työkalut talthen ja lähin hoipertelehan kohti tietä. Nyt on hyvä pohoja taas tehty polulle.Eipä siinä sen kummempia.