Siinä se meni viime yöki nukkumalla. Mitä ny aamulla heräsin, jalaka oli kauhian jäykkä. Eikä ollu ees se keskimmäinen.Oli ihan pakko nykästä semmosta kylymempää geeliä siihen.Sitte kaffinkeithon.Neki tuli hörpättyä. Eukkoki oli sitte sen verran menolhan, että alako valamistautua pyörälenkille ennen saretta.Joka muuten nyt on päälle, elikkä sataa, sataa ropisee....jne.

No, minäki sitte kinnasin vaatetta päälle ja pyörä jalakain välhin ja tien päälle. Ei vilahustaka eukosta.Olipas kiire?? Ainuasthan yks kylänmuija tuli vasthan ja huuteli tulleshan. Ajelin sitte lootalle. Ei ollu eukon nimiä sieläkä. Mihin lie häipynny.No, oli ajellu siittä laavulle ja vasta sieltä tullesa merkkas käyntinsä.

Minäpä sitte ajelin mökille ja vaihoin kortin  sielä ja käppäilin vähän aikaa ja sitte polokasin tänne.Muutama otus oli luultavasti ollu liikhellä.Potut on tykänny satheista. Ainaki potun varret on lykänny kovasti kasvua ylöspäin.

12.8.18.3.jpg

Hyvin ne kasvaa, vaikka melekosia satheita on päälle tullu.

12.8.18.4.jpg

On se vain törkiän fiini kukka perunallaki.

12.8.18.2.jpg

Entäs täälä sitte? Vartta pukkaa. Mitäs vielä?

12.8.18.1.jpg

Yks ristiturpa ja pari siivekästä on käynny kyläilemäsä.

12.8.18.jpg

Siinä sitä poseerathan. Semmosta touhua yöllä näky olevan. Ei se vain jaksa sataa. Taas tuli hiliasta tuohon ulos. Ei palion sare ropise.Kuuroluontosta tuntuu olevan.

Tuli vain mielhen, että onkohan palion vasthanottajia valtiovallan puolesta, ko urheilijat aikanhaan tulee pois kisoista, vai tekeekö joku samaten nuista joukkuuhen johtajista, ko ne painijat joskus, että häipyy omille teilhensä?

Kaikkia sitä tuleeki ajateltua.

Iltapäivä meniki sitte saretta "pirellesä" ja tapellesa McAfeen kans.Kyllä tuo paska oliki vaikia poistaa konhelta sotkimasta.Onneks se tais ny sitte häipyä, vaikka koko ajan varotteli, että nyt koko maalima kaatuu, jos ohojelma poistuu.Hih!