Se oli retkeilypäivä. Naapurin sisko pyysi mukhan venereissulle. Lähimmä risteilehän Riiville päivällä. Eksymmä sitte sinne Riivin majotuskeskukshen. Heitethin enimmät vuokralaiset ulos, jokkei ollu maksannu vuokraa.Tulet tuli laitettua ja lämmintäki alako pukata. Oli se vain lystiä istua hirsien alla, ko vettä sateli. Ropisi niin mukavasti peltikathon.Välillä ulos sitte kiertelehän.Kuvasin sielä liikkuvaa kuvaaki, muttei tämä sitä huoli.Enkä sen kummemmin ala siittä murhetta ottahan. Piti olla jotaki vesipaikkoja , muttei sattunnu silimhän. Palion kaatunheita puita kyllä.Mustikoita ja hillojaki oli.

Yhesä välisä kiersimmä piremmän lenkin sielä puskikosa. Kyllä sitte sen päälle taas maistuki makkarat ja kaffi. Ennen poislähtyä vielä pienet siivoukset, että kelepaa seuraavain tulla paikalle.Kyllä oli lystiä sourella Riivillä, ko oli ihan tyyntä poislähtiesä. Semmosta tänä päivänä.

Jos kuitenki sen verran lisää, että tuo valo oli hajonnu, ko menin pyörällä mökillä käymhän. Ite valo löyty portin pielestä vilikkumasta ja se ruuvi millä se oli kiinni on ties misä.

valot%201.jpg

Nyt se on taas koriattu.