Jo on maailma mallilhan. Naapuri oli eilen huomannu, ko joku ukko nakkas ruohotrimmerin (vast.)tuonne sekajäteloothan.Ei malta vissin orotella sitä "ecokierrosta". Tuolla nimellä se kulukee. Sinne saa ilimaseks vierä tuommosia. Ihan tais olla joku heinäkengän heimolaisia. Ei niille mee perille mikään. Sitte ne kiriottelee tuola netisä, että muut roskaa koko ajan.Olihan tuonne lykätty kakkosnelosen pätkääki sun muuta.

Jokku meinas eilen netisä hermostua, ko oli puhetta kameravalavonnasta. Sitähän ne haluaa, ko eivät toimi sillaa, ko pitäs.

Tuosa yks paikallinen toi roskia sinne justhinsa ja jäi ihimettelehän siihen luukulle. Tuumaskohan, että olisko tuolle vielä jotaki käyttyä.

Pikkusen lykkäs vettä yöllä.Ihan vähän vain. On kyllä lisää luvattu, mutta näkeepäEilen iltasella naapurin kans purethin se sortunnu talli tuosta naapurista.Oli myllä pyssyki föliysä, ko sielä tuli semmosia löllyköitä eshin ja sitte yhen sain napattua siinä.Kovasti ne oli kaivellu sielä sortunhen tallin reunan alla.

Nyt paistaa aurinko ja taas kelepaa olla.Saa nähä mitä iltapäivällä.

Niin joo!

"Poikotti" puree.Ei tuu kuntoilijoille merkkauspaikkoja Järämälle, eikä Jäkälämaahan tänä kesänä. Ei saannu kuulemma merkata, ko kerran päiväsä nimensä, että on käynny. No, joku peräkyläläinen (Hetta) oli merkannu helekkaristi, ettei se oo muuten mahollista , ko monta kertaa päiväsä, mutta niillehän on omat sääntönsä. Siinäpä huomasivat, että paskan saa pyytämättäki.