Viime yö meni huonosti nukkumalla. Heräsin aamulla siihen, ko eukko tuli huomauttahan, että meinaakko koko päivän nukkua. Pitihän sitä heräillä, ko pukkas kauppapäivän.Jotaki pientä naamhan ja sitte valamistautuhan reishun. Enste Tuomilehthon ja sielä sitte selevittelyä, että mitä ja kuka ja siihen tyylhin. Sitte menoks. Paloauto tuli vasthan vilikut päällä ja mihin lie menny.

Sielä sun täälä ja tankilla ja apteekisaki jotkut kävi."Ilmolasa" ja pankilla ja S-marketisa ja K-marketisa ja minä käväsin Konepisthesä ja sitte joku vielä kyseli, että oliko muuta ja ei sitte kait ollu.Nokka kohti uusia seikkailuja.

Tämmöstä oli S-marketin eesä.

idiootti.jpg

Joku Audi-kuski oli menny Kolströmille ja kuitenki auton jättänny tuohon.Siinä porukka sitte kierteki ja kaarteli sitä.Samalla se oli vienny vastapäätä pari parkkipaikkaa, ko ei sinne voinnu kukaan mennä, että ees joku pääsee parkkipaikalla liikkuhan.Sieltä se sitte aikain takaa hiippaili tulehan ja kas...eikös vain sitte vielä ajannu sen Kolströmin kartanon kautta tielle. Olikohan silläki muropaketin kautta saatu ajokortti?

Met kuiten lähimmä tännepäin. Autoja tuli ja meni ja se paloauto , joka vasthan tuli oli kuulemma menny Nunnashen asti. Sielä oli palanu joku talo.Näitä sattuu.Täälä sitte veimmä enste Tuomilehon tavarat sinne ja kannoimma Pe kakkoset navethan. Sitte vielä meni jonku aikaa ja sain ihan kukkia naisväeltä. Vielä tääläki tuli kukkia. Mitähän minä ny oon tehenny?

Tuli sitte kahaviteltua, ko ostokset oli saatu kaaphein.

Siinä se ilta meni ja minä ihan eksyin taas ...tänne.

byss%C3%A42.jpg

byss%C3%A41.jpg

byss%C3%A4.jpg

Jonku aikaa seurasin, muttei oikhen ottannu fiilistä päälle.

Olin jo sitä ennen seurannu Vermon ravit, ni tuli semmonen kyllästymisen tunne päälle.Nuin ikhän se meni.