Eipä tuonne ulos huvita nyt mennä. Kovin on vetisen näköstä. Jaha! Joku on käynny siirtelemäsä nuita eilen "houkuttimeks" laitettuja ...en sano mitä, mutta sitte sen näkee, ko joskus vilikasee nuita riistakameran kuvia. Jos sielä on kuvia. Vaihoin uuret voimanlähthetki siihen eilen. Joku sielä on siirrelly niitä "houkutuksia".Harakka näky ainaki sielä justhinsa pyörivän.

Tulipa kävästyä eilen tuola mökilläki.Oli vähän keltasena tienvarret.Ei pahemmin punasta ollu.Tois vähän väriä enemmän sinne tienvarsille.

12.9.21.2.jpg

Kappas vain. Paalu on vielä pystösä.

12.9.21.jpg

Oli sielä vielä kaikki paikoilhan.Lykkäsin tuon "virityksen" tuohon malliks, että saa laittaa joskus jotaki roikkuhan, tai siirtää muuhalle, jos ei ookka sopiva siihen.Näkyypähän.

12.9.21.1.jpg

Teetä kinnasin kuksallisen siinä istuskellesa ja tulta katellesa. No, ei sielä sitte oikhen muuta tapahtunnukka. Tai joo. Kinnasin ne pölökyt sinne puukasalle. Saavat kuivaa oikhen "katoksen alla. Siittä "suuresta" kaaretusta puusta ovat peräsin.Pitää vielä joskus käyrä vesiä kaatelemasa pois astioista, ettei jääry paikat. Tuommosta.