Ainaki finskeille. Ei ees "puumitalia" tainnu tulla? Taas on puoli porukkaa selittelemäsä sairauksia.Mitä ne sielä tekee, jos ovat sairhaita. Niin joo, shoppailureissulla tietty (H.K) aikanhan.

Tuli sentäs ajeltua vähän pyörällä. Mökillä, lootalla, Äijäjoella. Kameraki oli föliysä.Illalla aluks käythin anopilla, ko viesti oli ilimestynny eukon kännykhän.Sitte takasin tänne ja minulla Ylivieskan ravit käynthin. Neki keskeytethin välillä, ko ukkosmyräkkä iski päälle.Sielä Ylivieskasa. Kyllä ne sitte jatku taas. Kasselin sen päälähön ja sitte nuita urheilukisoja sen päälle.Sielä selitelthin taas kuka oli minkäki paikan taas "loukannu" jne.Tais olla joku ollu kolarisaki. Autolla nääs.Minä jo lupasin Muoniihon kävellä, jos yks finski saa mitalin. Ei saannu.Ei oo kovinka palion kehumista tuola kisoisa oman maan porukalla.Niinhän se on , että turhan palion porukkaa herroille matkaseuraks.

Niin joo, niitä kuvatuksia.

10.8.19.1.jpg

Täälähän ihan tuntee olevansa mäellä.

10.8.18.2.jpg

Sama miten kassoo, ni ylhäällä olhan.

10.8.18.8.jpg

Sitte sillalle.

10.8.18.7.jpg

Niin, ja sillan alle.

10.8.18.5.jpg

Alajuoksun puolella on pieni suvanto.

10.8.18.6.jpg

Pala mittaaki on laitettu tääläki sillan alle.

10.8.18.3.jpg

Toisella puolen on vähän eri näköstä.

10.8.18.4.jpg

Ihan vähän piti ääntä tuo pieni virtuus.

10.8.18.1.jpg

Sitte ennen lähtyä vielä tännekki puolelle leikkausta.

10.8.18.jpg

On se komiaa tuommonen "uusi" tie katella.Sivumennen tuosa aina nyt yritän kisojaki katella. Ei ne oo niin tärkiät, ettei sais tätä laitettua.Ulukonaki tuntuu ihan olevan hämärää.Siinäpä ne tärkeimmät tais olla.