Tuli sitte aamupuolhen viestiä, että lähemmäki aikasemmin liikhelle, ko oli tarkotus.Kuulemma jollaki oli piikitys sitte päivällä.Ei muutako silimät auki ja vaatetta päälle ja sitte peittua pois naapurisa autolta ja menoks.

Oli ihimetelhet, että miten ne niitä piikityksiä oikhen järiestää, ko tuntuu menevän miten sattuu.Onkohan sieläki joku hyväveli-järiestö hommisa? No, eipä oikiasthan meikäläiselle asia kuulu.Saattaa olla, jos rohtoja riittää, ni joskus kesää ennen voi tulla meikällekki semmosta.

Aamulla oli taas yks rekka ollu ulukona, eli pois tieltä Pätikän ja Ropinsalamen välillä. Hinuri tuli vasthan, ko menimmä kohti Kaaresuvantua.

Sielä näky olevan vanhuksia liikhellä. Joku kävellen, joku tuothin autolla ja yks oli sähkömopolla, eli "Leijona-skootterilla" liikhellä.Tuli ihan nähtyä "tiekarhuki".Ei ollu tiellä, ko se oli Kotavuopion varikolla parkisa.Lunta katolla, ettei se ihan justhinsa ollu liikkunnu. Sitte, ko asiihankuuluva henkilö oli piikin saannu, ni lähimmä pois sieltä "terveysasemalta".

Näky olevan nuita kisoja peruttu lumisathen takia.Kumma, ko talavilajeja ei pystytä järiestähän, ko kerranki olis lunta.Eipä sitä oikhen mitään isoja ihimheitä sattunukka.Näillä menhän.