Siinä se alako aamulla pillerinsyönnillä. Sitte vähän juomista. Uutisia tuli kateltua netistä ja sitte pyörän selekhän ja menoks.

Tuomilehosa menin heti sinne navetan taate puskikhon. Olihan sielä koivuja ihan kaarettavaks asti.Muutaman nyrhin nurin puukolla. Kyllä se ihan leukusta käy.

Sitte raahasin ne porthan ethen, ja sieltähän jo tulthin ihimettelehän, että misä välisä ne oon hakennu ja millon tulin.

Sittepä ne laitethin siihen omille paikoilhen eri puolille.Eipä ollu kännykkää mukana, ettois saannu kuvia. Täytyy kävästä huomenisa, että saa samalla vietyä sen sähkösen kärpäslätkän. Sääskiä sillä kyllä sitte varmasti tainnutethan.

Nyt on kylän porukkaa Järämällä istumasa tulilla ja meinaavat kokonki polttaa. Vähän aikaa sitte ripsahutti pikkusen vettä, Hih!

Ei menty sinne. En minä, eikä pikkumieskä menny.Saunothin ja ei muille sitte sauna kelevannu. No, se on heirän murheensa.

Raveja tuli Härmästä seurattua.Olis vielä ollu Vieremälläki ravit. Sielä vettä tuli, ko aisaa.Joku oli kuvia laittanu, ko isot lammikot vettä "varikolla".Niskanenki oli Vidgrenin hevosella päästelly kakkossijan.

Semmosta.Nyt urheilua jostaki ulukomailta.Hyviä Jusseja vain.