Taas meni yks viikonloppu, että jysähti. Rauhallista oli. Ei tullu kateltua mitään maaotteluita. Ravit oli kyllä ohojelmasa.

Tuli sitte kävästyä kassomasa, että miten sielä keskellä männikkyä paikat jakselee. Eipä ollu tullu kamerhan muuta, ko omia kuvia. Jätin sinne pari houkutusta, jos joku eksyis linssin ethen.

Näkyy "talkkariki" ilimestynhen työmaalle. Jokohan se tekee sitä likakaivon kantta?

Naapurit lähti molemmat töihin.Taita olla eri ajat töistä tullesa, ko lähtivät eri autoilla.Nainen otti vielä pyöränki takatelinhelle.Peräkylällä sitte ajelee sillä.Hih!

Se on taas uusia rajapaaluja ilimestynny tuonne mökkipaikalta etelhän päin.Se raivaaja tuo kuulemma perheensä föliysä, ko on isommat liniat nyt aukomista vailla.Haki asumispaikkaa porukalle.Kovasti tuo kylänporukka sille tarios. Saa nähä, että "meneekö lankhan"?

Kuulemma olis 3kk hommia tas täälä.Oli maininnu, ettei oo ihan lystiä perheen kans olla yötä siinä "pakusa", misä aikasemmin oli.

Iltarusko.jpg

Nuin, sano Koivusen Jarno.Ei täsä muuta, ko talavia orottelehan.

Joopa joo. Käväsin mökillä. Kamera tykkäs , että saa olla "lapposet tasan" niinkö Kuuselan Saimalla.Kosteutta ottannu sishän ja tais mennä patterit mykäks samalla.Uusia ei ollu. Toin sitte pois. Jos muistais ostaa lisää niitä AA-paristoja.