Nysse on vielä lumi pysynny maasa. Pyörätietä ei silti oo saatu avattua. Sielä sitä tallustelin tänä päivänä.Eilen tuli jonku verran kolattua. Sen verran, että tätä omaa aluetta ja porthat.Saa nähä kuka tulee aukohan näitä teitä.

Menin päivällä lehtiä viemhän Tuomilehthon ja sielä välillä oli se "Empsun" talon asukas tienvarresa ja sillä oliki asiaa. Sillekki oli näköjhän syötetty "mututietua" joittenki kyläläisten taholta. Minä muutamia asioita oikasin sille ja se oli vähän ouron näkönen. Saapa nähä.....

v%C3%A4yl%C3%A4.jpg

Ei ollu väylä vielä täysin jäätynny.

Tuomileherosa oli vielä pari "Roista" tullutta kuulemma puita katkomasa Hetan tien varrella josaki. En silti päässy sieltä pois juomatta kaffia. Olin sen aikaa vielä, että posti käväsi leheren tuomasa, ko kuulin, että ne tulee vasta siinä hämärän rajamailla nämä "metsurit" pois sieltä puskista.Sitte taas tallustelin takasin, ja ko pääsin tuohon postilootalle, ni eikö Toivo juossu häntä pyörien vasthan.Ei päässy siittä ohi rapsuttamatta. Ourommille tieroks, että se on koira.

Sitte kuuntelin musiikkia ja lämmittelin huushollia ja sitte vielä söin tuommosta.Ensiks ne musiikin esittäjät.Mikä ihimhen palakki tuohon tuli?

musaa.jpg

Kyllä ne ihan asiallista musiikkia esitti.

musaa1.jpg

Sitte sitä "hunajamarinoitua" kanaa.Lisukheitten kans.

ruokaa.jpg

Nyt sitte vielä pari mukillista kaffia ja siinä se.Ötyä.