Naapurhin on joku metsuri tullu kuukaureks asustelehan. Eilen iltapuolehen ilimesty siihen. Kävivät sanomasa vielä, että sitte on vähän ruuhkaa, ko on hautajaiset kylätalolla ens lauantaina.Ensimmäiset tulee kuulemma yöks jo periantaina. Metsurille on luvattu saunapäivä keskiviikoks. Saa nähä , että miten se pitää. Niillä siltaukoilla ei oikhen homma menny niinkö oli sanottu. Pitäs kuulemma tehä vielä lisää tilaa kartanolle, ko niitä "lapinpukusia" tulee sitte oikhen sakilla. Saa nähä, että ilimestyykö eukon eno sinne lykkäämhän lunta sivummalle?

Aamu%208.1.19.jpg

Pari autua siihen ilimesty aamulla ja kyläyhistyksen naisia touhuahan jotaki.Kovasti on valoja päällä.Kuusesta sammu valot heti ja eihän sitä ny "suopunkiporukkaa" passaa kuusella häikästä.

Näkyvät uhkailevan johonki päin huonua keliä.Ei siinä mitään. Tääläki on jo karhu heränny talaviunilthan.Oli kuulemma Karesuvannon ja Kilipisjärven välillä Gold Linen kuski nähänny. Oli tullu  tiellä vasthan ja kovasti murissu menneshän. Alateräki oli raapinnu tietä.Niin joo. "Tiekarhu". Elikkä höylä.Kyllä ne on jo kerinhet siittä naamakiriasa mainitakki.

Muutama aste on pakkasta ja jokohan tänä päivänä näkyis se valoilimiö? Eilen oli vielä niin matalalla, että jäi tuonne kylätalon taate piilhon.

aamulla.jpg

Tämä on niin sanottu kuvituskuva.Hih! Mutta suurin piirthein tuon näköstä.

Näillä menhän taas. Ainaki päivän verran.

Ei ollu mustis käynny astialla.Joku toinen kyllä.

Tammikuu%2019.1.jpg

Tammikuu%2019.jpg

Tais vain olla huhua, että se tulis käymhän tuosa.