Aamulla piti olevinhan nukkua kunnolla.No, viiren jälistä ei oikhen tullu enää uni silimhän. Kiertelin ja kaartelin, että nousenko pois sängystä.Sitte kuuren jälistä oli "pakko" nousta. Pillereitä naamhan ja sitte jonku ajan päästä kahavia, että "herää".

Joopa joo. Riistakameraa kävin tarkistelemasa. Harakka, närhi ja joku jänis. Ei muuta.Nyt seki on sitte illan aluks siirtynny toishen paikhan.

Naapuri oli hommannu liukuestheitä. Menin seuraks kassohan, että lentääkö paremmin nurin. Ei vissin, koskapa oli tämänki kerinny napata.

ukkoparka.jpg

Kiire on ollu, ko sauvat vain on kerinny ottaa föliihyn ja neki iliman porkkia. Sielä sitä ihimetelthin niitä pylyvhäisä olevia mutterinpäitä. Ne oli juntattu sinne kunnolla ja jokahisesa jotain numeroita, tai kiriaimmia.Ei sitte tullu selevyyttä.

Täälä sitte on lueskeltu lehti. Uusia ja pari päivää vanhojaki. Muutaki touhua.Ravejaki piti ihimetellä, mutta jäi parhin lähthön.Neki Forssasta, ko Kuopiolaiset oli antannu rathan kertyä jäätä ja sitte sitä repivät ja kylyvivät pinthan uutta tavaraa ja pielhen meni. Ne peruthin sitte ne kisat.

Lataustaki harrastelin.Koko viime yön puhelin latas uutta käyttöjäriestelmää siihen.Alusa meni tosi hithasti, mutta sitte aamusta alako menehän niinkö pitiki. Kyllä siihen vähän tuli muutoksia. Sitte latasin vielä tuon plasmasytyttimenki.

Ei sitä oo palion tarvinnu.Ei täälä sisällä vielä onneks niin palion tuule, että tikku sammuis.

lataa.jpg

Kokeilin sitte vielä, että saako sillä kännykällä kuvia .Näköjhän saa. Tuo kukkaki on sitkiä. En oo saannu sitä vielä tällä hoirolla hengiltä.

kukkaa.jpg

Ihan meinas sarella jotaki hyhymää illan aluks. Melekhet "imekettä". Eipä täsä ny muuta, ko heikunkeikun.