Nysse paketti on sitte haettu Matkahuollosta ja se on purettu ja asennettu. Kyllä se vain meniki vaikiamman kautta, ko ei se alakhunka toiminnu, niinkö piti. Olthin sitte eukon kans jo mökillä, ko sieltä asiakaspalavelia tms. soitteli ja annoin palautetta. Sano, että se pitää päivittää. No sen olin  tehenny ja sitte se sano, että mokkulaki pitää päivittää. No, mutta, ko siinon viiminen versio käytösä.

Aikani siinä kotona noiruin ja aloin sitte sen viishan jäliltä hommaa kassohan ja sukelsin mokkulan sisukshin.Sielähän oli olevinhan semmonen rajotus päällä, ettei se anna enempää läpi, ko parikymmentä vain??

Se meni muutettavaks.Sitte yks toinen kohta , josa kaistaa kans oli jaettu vähän "laihialaisella" tyylillä. Senki menin muuttahan piruuttani.

Ei muutako taas laithet päälle ja kas kummaa. Sielähän alako kunnolla pukkaahan kunnon kuvaa. Ei ne oo aina nuo asiakaspalavelijatka mitään "ruurinkeksijöitä". Tuoki joka soitteli kuulosti vähän, ku olis joku insinööri, tai vähinthän 5 vuotta housunpersausta Otaniemesä kulutellu.

Taas vain piti sitte ite seki homma selevittää. Onneks on tullu joskus opiskeltua mittamieskurssilla valtiolla, ni siltä pohojalta piti vain ponnistaa.En ookka töllöstä ohojelmia pitkhän aikhan seurannu nuin palion, ko eilen.

ellu.jpg

Semmonen tapaus.Neliä kk ensiks halavemmalla ja sitte muuttuu kalhimmaks.Saa nähä pysyykö kauanki siinä.En minä muuten, mutta, ko tännekki sain takasin nuo HD-kanavat tällä systeemillä.C-Moren hintapolitiikka ajo sen systeemin ulos tästä talosta.Tämä on suurinpiirthein nuin puolet siittä.

Mitäs muuta? No aamulla oli taas vain ihan nollilla tuo lämpötila.No, vielä puutuvasa tarkeni. Eukko suunnittelee kauppareissua naisporukasa. Mehän käythin jo samalla, ko tuo erellä mainittu paketti haethin.

Semmosta touhua.