Meinaan tuo lumi. Ainaki illalla oli. Märkää, ko mikäki. Naapuri oli kolome tuntia työntimen kans yläpihaa putsannu ja oli ihan sen olonen, että alakaa riittähän. Tuntu tuo olevan meikäläisellekki raskasta. Avasin vain uran postilootalle asti ja lähin sisälle.Tänä aamuna se oli jo keviämpää, ko yöllä kävi sen verran miinuksella.

imekett%C3%A42.jpg

Tämä oli ihan eilisillan tilanne. Märkää tavaraa alako tulla.

imekett%C3%A43.jpg

Kumma, että mistä sitä riittää.

imekett%C3%A44.jpg

Nyt se on saannu sitte yön miettiä sielä, ni eiköpä ollukki tosiihan mukavampi pukata pois eestä.

Justhinsa tänä aamuna soittelin sitte MM:lle ja annoin noottia, että onko tarkotus, että muutethan pois? Lumihommat on jätetty ihan meirän kontolle(ei Jorma).Hih!

Nuohoojastaki kyselin. Kuulemma saa tietua tällä viikolla.

Eipä tuo postika oikhen taho osata lukia. Taas sama juttu.Tietysti osa Trafin vikaa, ko osote oli Muoniontie 39 ja Palojoensuu.Ja ihan outo nimi ja perikunta.Se kuuluu Kittilhän se osote. Ennenki lähettänny postille takasin ja sanonnu, että viekää Kittilhän.Ihan sillä nimellä löytyy paikka sieltä. Täälä ei sen nimistä asu hautuumaan tien vasemmalla puolella.

Jaha! Lumi alako pölistä kartanolla.

DSCN0456.jpg

Toivottavasti seuraavalla kerralla sitte kans tuo yläpiha.Oiskohan siinä ollu joku väärinkäsitys asioisa? Onhan ikää jo linkomiehellä aika palion, että kuka sitte, ko se lopettaa??? Sponsoroivakko lumilingon kylätalolle?