Aamulla ihan tuli herättyä tähänki päivhän. Eukko oli jo aikasemmin heräilly. Sitte vain kutheita päälle ja eukko maalas naamansa uusiks ja minä heittelin karvoja naamasta pois. Vähän sitä sun tätä ja sitte käymhän eukon vanhemmilla ja sieltä joku asia sitte hoirettavaks ja eikö nokka kohti eteläistä naapuria. Sielä sun täälä ja Ässällä ja Ilmolasa ja apteekisaki ja sitte, niin jo Swiss Cafesaki käythin. Kaupasta löyty mitä ny ylhensä löytyy.Rautakaupasta nauloja ja sitte vielä yks oikianvärinen ämpäri. Kuulemma.

mp%C3%A4ri.jpg

Sitte vielä palatesa Sonkasta vähän samaa väriä, tai ainaki sinnepäin olevaa päälle pantavaa. Ei mulle.

Sitte ostokset kothin ja eukon vanhemmille.Sieltä takasin ja kohta sitte kohti Armin kauppaa.Sielä oli jotaki isompaa. Minä niistä tierä, mutta jotaki ne liitty postin kulukhun.

Sitte taas tännepäin ja tullesa Unton myyntipaikasa vielä.Otin jotaki kuviaki tuosa sillan lähellä, muttei ne ookka tällä konhella.

tiety%C3%B610.jpg

No, ei siinä mitään, menhän sitte mutkan kautta .Tarkotan, että kuvat sain sentäs mutkan kautta tänne. Mutka se on eesäki.

tiety%C3%B69.jpg

Kyllä se ny täristää vissin jonku kuukauren näisä maisemisa.Eipä kelikameraka antannu enää kuvaa. Joko ne sen kaapelin kaivo poikki? Aamulla yheksän jälistä näky viiminen kuva.

Täälei oo puukkomiehet riehunnu ....vielä.Päriäilkää.