On nuo kaurhit ruvennu kauhian aroiks.Onkohan joku antannu niille kyytiä enemmänki? Nyt ne juoksee vauhilla aina naapurimaan puolelle, jos vain erehtyyki pellon laithan.Kävin lumikenkäilemäsä Tuomilehon pelloilla ja kaks näin sielä ja ko näkivät minun, ni heti väylälle ja naapurimaahan. Ei ollu kelekan jäläkiä sielä pelloilla.

retki.jpg

Tuosta jonku matkan päästä ne paino menehän hirviällä loikalla.

retki2.jpg

On ne menny siittä muutaman kerran.

retki1.jpg

Sama täälä.

retki3.jpg

Täsä oliki sitte melekonen kampura, joka oli menny siittä. Ei saannu oikhen kunnolla jälistä selevää.En tuosa käynny lumikengillä, ettei oo minun tekemiä jäläkiä.

Tänä päivänä on tieki ollu välillä "poikki" ko joku litilati" vetasi "ollisonkurvisa" autonsa tielle poikittain.Oli peruutellu sieltä parkilta ulos, ja tietenki ihan miten sattuu. Siinä ei oo talavikunnosapitua, mutte ne tunkee kuitenki sinne koslansa.Nyt on ennen Kätkäsuvantua kans yks henkilöauto ojasa.Ja sitte vielä tuola Ratasjärventien risteyksesä "tukkiauto" ja henkilöauto molemmat vähän meinanhet "metsähallituksen" puolelle.Tais kuitenki olla kuitupuuta kyyrisä. Tie suliettu."Tukkirekka" oli pussannu henkilöautua takapuolhen.Yks nainen kiriotti, että oli toinen osapuoli sielä.Ei kuulemma käynny kuitenka mitenkään hänelle.Niin ja lähempänä Kilipisjärviä oli kans joku ulukona ja sitte Muotkatakasa joku haki lisää leveyttä tiehen, muttei onnistunnu.Semmosta ihan hiliasta aikaa nykyyhän.

Nyt sitte meinaa taas vähän pakkanen ainaki yöks kiristyä. Naapurhin tuli eilen taas pari metsuria. On ne jo ollu enemmän, ko sen kuukauren.Jokohan urakka kusee? Nyt on takasa tulta ja siihen malhin.Koittakaas päriäillä.

Hirviä metakka tuola toisella sivustolla siittä yhestä kolarista tuola vt21:n varrella. Tukkiauto ja henkilöauto. Eukko käväsi kertomasa.No, annappa olla. Molemmat taitaa kuitenki saara sakot , oli "syyllinen " kumpi tahansa.

Näin se tahtoo ylhensä mennä.