Sitä vain het aamusta jokku taas oli maantietä kraapimasa.Sittepä meki innostuthin joskus sinne tielle ja sitä pitkin ja mökille.Oli ne tuosa iltapäivällä aika palion jo tehenhet. Joku meinas innostuksishan kaataa meirän portinki.

Hietaoja2.jpg

Kävin hakkaamasa siihen juurhen vähän tukipuuta ja pistin vielä kivenki siihen ikhänko siinois enempiki tukia." Näön vuoks".

Hietaoja4.jpg

Sepelin levittäjäki moikkas menneshän.Sillä loppu jo työ ja huomenisa lisää.

Hietaoja3.jpg

Tämä se vielä viimeks veti alaterällä tasasta ja sitte kasteli sen päälle vielä.

Hietaoja.jpg

Tuohon jäi sitte tämän päivän jälistä.Se vajonhen rummun kohta jäi tietystikki koriaamatta.Nämä vain sano, ettei heille oo semmosta hommaa annettu, ko vain uuren kerroksen veto ja sitte tulee asfalttiporukka joskus perästä.Jaha???

hietaoja1.jpg

Oli sielä vanhan tien varrella kasveja.

hietaoja5.jpg

Tätä se yks liikenthen ohojaaja kehu ihailevansa. Sittepä vielä puhuin niiren kans, vaikka mistä. Muttei siittä.

Ny sitte vielä kävimmä ihan äskön eukon kans pyöräilemäsä.

kiertotie.jpg

Palojoen sillalla oli tehty jo kiertotien päät melekhet valamhiks.Viikon verran ensiks kiertotietä ja sitte taas jotaki muuta ja sitte vissin valtaosa talavesta kiertotietä??On siinä sitte vanhana muistelemista.Jahas. Sittepä pitäs kuulemma huomenisa tulla se yks paketti joka oli tilattu ennen erellistä lähetystä ja tämä tulee ihan kuulemma kuorma-autolla.!! Tarttee päivystää huomenisa. Aikaa se ei osannu sanua. Soittavat kuulemma, ko tulevat. Mielenkiintosta.